Tack

21 juni, 2008

Ett enormt tack till alla som kommenterat och gett mig så många tankeväckande ord.

Jag är tacksam över att denna sajten kan och har inspirerat andra, det skulle jag inte vilja ta bort genom att hindra nya besökare från att läsa. Den har även hjälpt mig på många sätt som ni skrev.

Det är fritt att tycka och tänka vad man vill, men gillar man inte det man läser och ser så är det ju enkelt att trycka på krysset i högra hörnan av sin webbläsare.

Jag vill även berätta att jag har ”pratat ut” med tjejen som skrev till mig och accepterat hennes ursäkt och jag förstår att hon menade väl men uttryckte sig, i mina ögon, fel och drog fellaktiga slutsatser.
Jag citerar från mailet jag skickade till henne som svar:
” Jag håller med om att det är en värld full av utseendefixering och många tjejer och kvinnor känner att de inte duger som de är och för egen del har det aldrig handlat om att jag vill anpassa mig efter andras ideal utan jag har sett hur min övervikt inneburit att jag aktiverade mig mindre, hur jag stannade hemma från tillställningar för att jag inte trivdes med mitt utseende, ville inte gå och bada med barnen, etc, att vara vid en vikt där jag fick mer energi både fysiskt och psykiskt var och är det som driver mig.”
Det är ju en viktig fråga, detta med viktminskning och att det tyvärr ibland innebär ätstörningar för vissa.
Men jag tycker inte att någon per automatik ska anklaga någon för att ha ätstörningar för att man försöker hålla sin vikt vid en vikt man mår bra av, gravid eller inte gravid.


Vissa har inga bekymmer med sin vikt, att hålla sin vikt och andra (som undertecknad) får lägga ner mer tankekraft och energi på det, det behöver inte betyda att man är fanatisk eller fixerad utan bara att man måste jobba lite extra på det.

Nu lämnar jag denna händelse bakom mig och fortsätter med mitt.
TACK och en stor lång kram till en och var av er!

Jag lade till ett nytt galleri i Fotoalbumet som heter ”Efter målvikt” där jag kommer fylla på med foton sedan efter graviditeten, jag lade upp en bild från igår, där ni ser hur jag ser ut nu, lagom gravidfyllig =) Dvs det går ingen nöd på varken mig eller bebis som ni ser.
PS: Ignorera min ”Dallas” frilla, det lade sig efter ett tag.

25 kommentarer
0

Du kanske också gillar

25 kommentarer

Marie Ronnemar 20 augusti, 2008 - 12:33

Hej! Jag har varit inne och tjuvkikat här på din sida en antal gånger, då jag tycker att du har himla många bra recept…
Men nu var det ju ingen trevlig läsning! Tråkigt att folk ska behöva vara ”sådana”…

Lycka till med resten av graviditeten!

Svara
Karin 14 juli, 2008 - 13:08

Hej gumman!

Skönt att ni har rett ut bråket, men det är synd att man ska behöva ta så mycket tid och energi till sånt. Jag tycker i alla fall att du gör ett kanonjobb, både som mamma och viktväktare. Låt ingen säga något annat. Ha det gott och ta hand om er allihop. Hoppas att vi hinner ses innan myran kommer!

kram
Karin

Svara
CityGirl 12 juli, 2008 - 21:44

Min mamma visade mig din sida idag och jag föll direkt för den. Jag jobbar själv med vikten efter en dansskada jag haft i några år.

Så ska ta söndagen (imorgon) till att läsa igen din blogg =)

ha en trevlig kväll.

Svara
Maria 8 juli, 2008 - 09:55

Hej

Jag måste få hålla med alla föregående talare, din sida är en inspiration för oss alla som försöker avverka kilon. Jag läser dina recpet och för en gångs skull tycker även min familj om maten.. 😉 så ta åt dig äran.. 🙂 Nä jag tycker att man ska köra på med sitt och inte ta åt sig av dem som är avundsjuka. Jag gick ner 10 kilo förut en gång men jag hade säkert minst 10 kilo tilll innan jag var i mål men människor sa åt mig att inte gå ner något mer för jag kunde bli sjuk.. I mina ögon var det avundsjukan som talade. Folk blir avundsjukan är de ser att någon klarar av att vara disciplinerade. Men det är deras problem inte vårt.. 🙂 Kram på dig och lycka till med bäbisen

Svara
Malin 8 juli, 2008 - 04:32

Jättebra sida, grattis till viktminskningen och barnen 🙂 härligt och inspirerande att läsa om din viktresa. Och jag blev så GLAAD över att hitta din pointsräknare, nu får jag ju faktiskt veta precis vad saker och ting är värda. TACK <3

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.