Swiss Skin Renewal uppföljning!

28 september, 2015

Jag har fått en hel del nyfikna mail och kommentarer kring detta inlägget där jag testar Swiss Clinics Skin Renewal!
Jag lovade ju att återkomma med resultat! 
DSC02137
En liten summering bara:
Hudbehandlingen ”Swiss Total Skin Renewal” blev korad till Årets Innovation 2015 på Swedish Beauty & Cosmetics Awardi april.
Hudbehandlingen består av två produkter som tillsammans kan hjälpa dig med hudproblem som rynkor, akneärr, utslag eller som en anti aging behandling för att strama upp huden och få mer lyster och spänst i huden. 
Man kombinerar Swiss Skin Roller som gör små mikrokanaler i huden och liksom lurar huden att tro att den är skadad, startar upp läkprocessen och produktionen av ny hud. Med små mikrokanaler i huden absorberas mängder av de aktiva ingredienserna från serumet Swiss Rejuvenator. De aktiva ingredienserna kommer verka på djupet och stärker upp hudens läkprocess så ny fräsch hud bildas.
DSC02135
Jag har provat produkterna i flera veckor och är så nöjd!
Jag brukar köra på morgonen, jag sitter ju ändå och jobbar några timmar hemma och det känns så fräscht och skönt att liksom väcka huden ordentligt på morgonen!
Jag kör rollern över nedre delen av ansiktet, kinderna, de fina linjerna kring munnen och ner över halsen där huden börjar bli slapp ?
DSC02153
Lite röd men det pirrar gott efter serumet är applicerat!
Detta är ett samarbete med Swiss Clinic men mina åsikter är ju alltid ärliga som ni vet. Jag tror absolut att produkterna fungerar! Svårt att säga om det syns något, men det känns som det hänt något! Tycker huden är piggare liksom.
Är ni nyfikna, så hittar ni kitet HÄR!
PS: Ni vet väl att det är viktigt att ha en bra balans mellan Omega 6 och Omega 3 för kollagenproduktion?
Mao, ät mer fet fisk, mindre växtoljor och processade livsmedel och spannmål! 

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Zahra 29 september, 2015 - 09:41

Har aldrig hört talas om produkterna men de låter bra!

Svara
ÅsaS 28 september, 2015 - 22:18

Snygga förpackningar, så om innehållet är så bra som du säger så kanske man skulle satsa en slant på kitet.
Och apropå fet fisk – vad gör jag med 19 färska (numera frysta, men ‘egenfångade’) makrillar..?! Vi har rökt några tidigare, men funderar på nåt annat.. Vad skulle du göra för gott?
Kram och ha det gott!
ÅsaS

Svara
malin 29 september, 2015 - 13:36

vi brukar ha samma men i år kom vi inte ut. Men jag gör alltid makrill i tomatsås, jag kan verkligen rekommendera att göra egen det om du gillar det. Man kan ha i frysen och ha på mackan, till sallad, blanda med keso osv osv… Har ”mitt” recept hemma men hittade ett här: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2012/02/18/hemlagad-makrill-i-tomat/
Tänkte det passar att tipsa om i denna bloggen, hon är ju också sådär paleo/lchf.

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.