Hemma hos Kristian och Rebecca bjöds det på detta i lördags, så gott! Både barn och vuxna åt med gott humör!
Jag vet inte exakt vilka angivelser hon hade så jag har höftat ihop mitt eget recept av ingredienserna hon använde.

6 personer (ca 5 gram kh per portion)

6 kycklingfiléer
2 paket bacon
1 chicken fond du chef
1 vitlök solo
3 dl grädde
3 dl creme fraiche
0,5 dl sweet chili
3 dl riven cheddar
salt, peppar
fett att steka i (tex kokosfett)

Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och stek i smör eller kokosfett tills de fått fin färg. Salta och peppra.
Strimla bacon och stek till fin färg.
Blanda grädde, creme fraiche, sweet chili, pressad vitlök och fond i gryta och värm upp. Det ska bara värmas behöver nte kokas upp (detta för att fonden ska smälta)
Blanda kyckling och bacon i en form och häll såsen över. Strö osten över och gratinera i ugn, ca 15 min på 225-250 g.

LOADING..