SUSHI gurkrullar

14 januari, 2015

Go’ middag!
I dag var det tungt att dra sig till gymmet. Träningsvärk och riktigt seg i huvudet. Men jag kan inte lyssna på den känslan, utan jag bestämde mig för att ta mig dit och åtminstone köra lite smått. Men hör och häpna, det blev ett riktigt bra helkroppspass med skivstång och fria viktplattor.
Som ni vet så vill jag äta mycket fisk och nu var det ett tag sedan vi gjorde laxrullarna så det blev det!
Jag gjorde även gurkrullar som jag fyllde med hackade räkor som jag blandat med majonnäs! En avokadobit stoppade jag också ner.
SÅ GOTT! Prova detta hörrni!

13012015-012A5165

13012015-012A5171

13012015-012A5176

 
Skriv ut

Gurkrullar

  • Författare: åse falkman fredrikson

Ingredienser

  • 1 gurka
  • 150 g skalade räkor
  • 4 msk majonnäs
  • 2 msk röd rom
  • 1 avokado

Instruktioner

  1. Skär gurkan i lagom stora skivor. Gröp ur innamätet, jag använder en äppleurkärnare som jag stansar ut med.
  2. Lägg gurkskivorna med botten mot en skärbräda.
  3. Finhacka räkorna och blanda med majonnäs och rom. Skär avokadon i mindre bitar. Fyll gurkskoivprna med röran och gör ett hål i mitten med fingret för att stoppa ner avokadobitarna.

18 kommentarer
0

Du kanske också gillar

18 kommentarer

Linda 15 januari, 2015 - 11:03

Mums va gott jag fyllde mina gurkrullar med creme fraiche som jag blandade med wasabi o hackade räkor Det blev gott det me

Svara
Åse 15 januari, 2015 - 11:05

Låter supergott!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.