Summasummarum!

28 juni, 2009

Inne på hotellrummet och vilar lite från medelhavssolen.

Tänkte summera lite hur jag tycker det fungerat med kosten och allt här och jag tror redan ni förstått att det fungerar kanon!! Både rent praktiskt men även psykiskt. Jag mår såååååå bra! Och till skillnad mot andra charterresor när jag efter 10 dagar känt hur byxorna stramar och att jag längtar hem efter nyttig kost så är jag stabil i blodsockret, känner mig som när jag kom hit och har inte sug efter kolhydrater. Dessertbordet i bufféen lockar inte ett dugg. Jag inser verkligen att detta är en livstil som jag anammat till 100%! Jag älskar att leva så här!!! Jag är aldrig hungrig, heller aldrig övermätt som man blir av att trycka i sig kolhydtrater, utan jag äter mig ohungrig och nöjd utan att sukta efter mer.
Jag är så glad att jag gav mig på lågkolhydratkost igen! Min första runda år 2005 tyckte jag bara var jobbig (inser att jag åt för lite fett!!) och jag har hela tiden efteråt sagt att det fungerar precis lika bra att minska i vikt genom att äta allt – och det gör det ju! Men jag tänkte aldrig på att det ju ska fungera utanför viktminskningspreioden också! Nu känner jag ju som sagt att detta sättet gör det så mkt lättare att hålla vikten under semestern tex men antagligen sedan – i livet efter viktminskningen, när man ska hålla nollan.

Jag är så glad att så många av er vågat er på att äta så här och även bekräftat hur bra det går för er!! Tack för att ni berättar!

Jag mår även så bra av att inte väga mig! När jag väger mig och jagar minus så känner jag tyvärr ett behov att hålla kalorikoll men genom att inte väga mig så vågar jag lita på mitt eget sunda förnuft och min hunger/mättnad. Så jag har bestämt mig för att ta en viktkoll den 11 juli (dvs lördagen efter vi kommit hem, sedan tar jag vågpaus hela sommaren och går ner mina sista få kilon i lugn och ro och utan kontroll bara genom att äta på detta fantastiskt goda och resultatfrämjande sätt!!

STOR kram till min fantastiskt härliga läsarskara!! <3

128

Fast det blivit vin varenda dag känns det inte i byxlinningen – skönt!

32 kommentarer
0

Du kanske också gillar

32 kommentarer

Emelie 29 juni, 2009 - 13:52

tror du gör helt rätt med vågen.
Du har ju gjort detta till ditt sätt att äta och du kommer ju gå ner dina sista kilon ändå – trots att du inte väger dig. Min första vecka gick kanon, förra veckan gick inte riktigt lika bra (-0,1 bara) och nu i lördags trillade jag dit och åt en pizza. Attans också.
Men men, jag kom igen igår igen men alltså, det var helt sjukt vad jag märkte att sötsuget ökade där i lördags kväll, vill inte ha det så så nu gäller det för mig att hålla!!!
KRAM!

Svara
Maria Rosendahl 29 juni, 2009 - 10:27

Godmorgon Åse o co.

Nu har jag ätit min första ”Åse-frukost”:D Det var verkligen smarrigt! Tog turkisk youghurt i ställer för kesella. Men har det hemma oxå. Tack igen för Din inspirerande sida.
En fråga: – Är jordgubbar ok att äta?

Ha det så gott.

Kram Maria
Kram Maria

Svara
Lina 29 juni, 2009 - 09:08

vad för vin dricker du normalt sätt när du low carbar?? Ska det vara torrt?
Ha en fortsatt trevlig semester =)/Lina

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.