Stooooora gubbar och en len Crémant

6 juli, 2013

Goooood morgon! (Var det när jag
började skriva, nu är det ju lunch redan!)
Har ni fått i er kaffe och kanske frukost? Här har vi
precis ätit gofrulle! vackert väder är det här!
IMG_0209
När jag var hos Ingela på LCHFbutiken så skickade hon med mig
stooooora härliga svenska, obesprutade, kravmärkta
jordgubbar
! De njöt vi tillsammans med
favoritostarna: St Agur, Gruyere och
en riktigt smakrik Brie! Åhhhhhhh!!!
Denna veckan var det TVÅ viner att
prova
och då passade det bra med ett mousserande
rosé till gubbarna och osten nämligen LaCheteau
Crémant de Loire Rosé
Vinet är från
producenten LaCheteau och kommer från Anjou i Loiredalen.
Druvan är Cabernet Franc och har enligt den traditionella metoden
fått jäsa i 12 månader på flaska. ”Resultatet är ett
elegant vin med en frisk syra och en fruktig smak av röda bär och
en liten brödighet. Kan med fördel drickas för sig själv, som
aperitif eller till fisk och skaldjursrätter.”
Det
passade ypperligt med söta fräscha
jordgubbar
och sältan från
osten
kan jag säga! Ett riktigt trevligt mousserande
i en väldigt vacker flaska! Vacker färg och detta vinet kan jag
rekommendera! Jordgubbarna försvann i en rasande fart, alla barnen
slumpade glatt i sig dem 😉 [button color=”lightgray” size=”large”
link=”http://utskick.vinguiden.com/lacheteau-cremant-de-loire-rose-brut-rose/”
target=””]Vinet kan beställas här[/button] I samarbete
med Vinguiden, omdömet är mitt personliga.

IMG_0150
IMG_0163
Innan någon retar sig på Iittala klisterlappen så kan jag bara säga att jag
glömt att ta bort den, inget annat.

IMG_0155
IMG_0156

Hoppas ni får en skön lördag!! Jag och Michelle ska till Väla sedan i kväll ska
jag som jag skrev i går, till Beach Clubs sommarfest och njuta av
en förhoppningsvis ljummen sommarkväll! KRAM på er!!

12 kommentarer
0

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Jenny 10 juli, 2013 - 04:36

Ser otroligt gott ut! Men vad är det med folk som orkar kommentera lapparna?!

Svara
Samantha 8 juli, 2013 - 20:03

Haha! Underbart att man kan kommentera klistermärkena! Jag har haft mina ”dyra” glas sedan de kom ut och har aldrig hört ngt om klistermärken, endast kommentarer om hur snygga glasen är…och glasen är väl använda. Mycket snygga glas Åse! 🙂

Svara
Åse 9 juli, 2013 - 07:15

Ja det är alltid något som retar upp någon 😉 haha Jag har aldrig brytt mig om klistermärkena, varke att de är av eller sitter på?! Går ju inte att jämföra med prislappen kvar på kläder som någon jämförde med 😉

Svara
Stina 8 juli, 2013 - 10:57

Klart lapparna ska sitta kvar…mycket roligare om man kan se var glasen kommer i från och lite lyxkänsla. Som vanligt bara avundsjuka…det är dina glas Åse och du gör hur du vill med dem 😉

Svara
Anna 8 juli, 2013 - 05:33

Åååå vilka härliga bilder … Testade att beställa brilliat savarin och brilliat savarin jordgubb från ostogram häromdagen …. Så himla gott …. Åt det med sour crème chips och även färska jordgubbar och just detta bubbel !!!!!( men du …. Ska man ta bort ittala lapparna ….. Jag har kvar mina …och talar alltid om för maken varje gång han diskar dem …. -va rädd om glasen nu så mina lappar sitter kvar …….hahaaahaaaa jaja alla är vi olika !!!!

Svara
Åse 8 juli, 2013 - 06:16

Haha! En del vill ha kvar dem och en del inte och jag har fått irriterade kommentarer här av läsare när jag haft dem kvar att jag haft dem kvar bara ”för att visa hur dyyyyyyyra glas jag har”. Suck.

Svara
Mallan123 6 juli, 2013 - 16:42

Oj, vad många länkar och jag kunde inte klicka på en enda……är det bara jag? Konstigt jag ser inga bilder….

Svara
Åse 8 juli, 2013 - 06:14

Det har varit fel på sajten, allt i sin ordning nu.

Svara
Emschen 6 juli, 2013 - 12:41

Härliga bilder!
Din bok, var kan man köpa den?
Ha en härlig lördag!

Svara
Åse 7 juli, 2013 - 18:31

I bokhandeln, maxi eller på nätet 🙂 (bokus, adlibris)

Svara
Lalizetti 6 juli, 2013 - 11:47

Du måste mena O-besprutade jordgubbar väl!?
Annars håller jag med om att kombon ost + jordgubbar är oslagbar! Mums!

Svara
Åse 6 juli, 2013 - 12:59

Haha jaaaa blev lite fel :))

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.