Stekt vitkål

11 september, 2010

När man börjar med lågkolhydratkost så är ofta stora frågan, VAD man ska äta som tillbehör istället för pasta, ris och potatis.
Jag gör ofta sallad, ugnstekta grönsaker, squachpasta, blomkåls/broccolimos. Något som är fantastiskt gott är stekt vitkål!! (Ja om man gillar kål!)

Strimla ett halvt litet huvud med osthyvel och stek på medelvärme i mkt smör. Salta och peppra och servera!

20 kommentarer
0

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Julia 22 augusti, 2014 - 15:05

Åh låter jättegott! Måste prövas! Men jag har hört att man ska vara försiktig med vitkål när man har hypotyreos. Stämmer det? Hoppas INTE att det är så! Tror också att det bara gäller rå vitkål

Svara
Alex 21 april, 2012 - 12:21

Stek kålen med salt, peppar. Blanda soya, balsamvinägeroch ev lite chilipasta och skvätt över med någon minut kvar. Mycket godare!

Svara
Åse 21 april, 2012 - 13:06

Ja så gör jag oftast ngt liknande med salt, peppar, tamari soja och sambal oelek.

Svara
Åse 21 april, 2012 - 13:06

Ja så gör jag oftast ngt liknande med salt, peppar, tamari soja och sambal oelek.

Svara
Joakim 8 januari, 2012 - 04:13

Åt precis det där, fast med tonfisk!
Tycker verkligen att vitkål har blivit en favorit sedan lchf äntrade mitt liv 😀 haha.
Keep up the good work!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.