Status Quo och frågestund!

1 juli, 2013

Jag ber om ursäkt att jag är tämligen oinspirerande nu och det beror på att jag själv är väldigt oinspirerad!
Det är full rulle här hemma, jag har ett stort projekt som jag måste ta mig an nu, vädret suger, jag har inte lagat någon rolig mat (för att jag är oinspirerad!!), bloggen ska flyttas så jag kan inte fixa så mycket med den just nu, ja ni hör ju vilken glädjespridare jag är just nu!! Just nu skulle jag kunna stå upp och sova och jag har precis vaknat! Haha! Nu får allt ni pigga upp mig!
Ska vi ha lite frågestund i bloggen?? Fråga vad ni vill så ska jag försöka svara! Jag kan tyvärr inte lägga gratistid på individuella kostanalyser, men generella frågor går ju bra! Annars har ni kanske frågor om allt annat?
Bjuder på denna bilden så ni förstår läget just nu..

2013-06-28 11.10.12

 

73 kommentarer
0

Du kanske också gillar

73 kommentarer

Victoria 10 juli, 2013 - 19:13

Ganska töntig fråga men de är en sak jag stör mig på MYCKET. En tjej som gick i min klass förut (vi har bytt klasser) har alltid typ härmat mig med saker på min blogg och anklagade alltid mig för att ha härmat osv. Nu har hon tagit ett citat som jag var VÄLDIGT nöjd med och her inge cred. Som jag sa otroligt töntigt men vad ska jag göra? Ännu en tjej har tagit de nu och inte sagt nåt. Vad ska jag göra?

Svara
Kim 6 juli, 2013 - 12:28

Tack för snabbt svar :). Tycker att jag äter mkt fett så som 10% yoghurt, massor av ost, grädde och goda feta såser. Grönsaker till varje måltid blir det också. Ska jag äta mer? Äter också mkt ägg. Tips på annat?
Tack igen B-)

Svara
Kim 6 juli, 2013 - 09:35

Hej. Jag har nu hållt mig till en någorlunda strikt LCHF-kost i ca 3 månader och har minskat rejält i mått runt hela kroppen. Är så otroligt nöjd och stolt över att ha lyckats! Det tackar jag bl.a dig för.
Har bara en fundering. Vissa dagar är jag otroligt matt och snurrig. Vad kan detta bero på? Äter jag för lite av ngt? Yrsel och brus framför ögonen är det jag känner.
Dricker ca 1.5-2 liter vatten om dagen och ser till att få i mig vitaminer.
Vore tacksam för svar.
Ha en förtrollande NY-resa och tack för inspiration 🙂
Mvh

Svara
Åse 6 juli, 2013 - 10:40

Hej! Grattis till dina minskade kilon!
Äter du tillräckligt med fett?? Så du inte drar ner på både kolhydrater och fett?
Äter du grönsaker så du får i dig det du behöver? Kosttillskott ska ju inte ersätta mat.
Det kan vara att du inte ska ligga så lågt i kolhydtater, alla mår inte bra av strikt LCHF utan för de flesta som inte är kraftigt överviktiga så är en normal LCHF tillräckligt.
Tack snälla, det ska vi ha!

Svara
ÅsaS 2 juli, 2013 - 18:04

Hej!! Som förälder till 5 växande barn/ungdomar, erbjuder du ’bra’ kolhydrater i form av ris/pasta (fullkorn/helkorn/rå- etc)? Eftersom mina egna barn/ungdomar älskar pasta i alla dess former känner jag att jag inte kan plocka bort det helt och hållet från dem, utan har mer och mer gått över till fullkornsvarianterna. Vad skolan serverar kan jag dock inte påverka… Jag hoppas och tror att mina kids har fått en grund hemifrån så de känner och vet vad de bör äta, och gör de bästa valen även när inte jag är med. Jag ser även hellre att tjejerna äter Kina-mat då de är på stan, än Donken och frittarna där…
Ha en fin dag och lycka till med ’nya’ bloggen!
Kram Åsa

Svara
Åse 2 juli, 2013 - 18:09

Jaaaa Åsa det gör jag! Jag tror man kommer oerhört långt bara att ta bort allt gömt socker och alla processade saker fyllt med vetemjöl.
Våra ungdomar har generellt inte våra fördärvade kropppar så det klarar BRA kolhydrater ofta galant! KRAM!!

Svara
1 2 3 4

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.