Sötebrödsdagarna är över

8 mars, 2007

Så segt det är nu 🙁
Jag har nu haft massa vatten i kroppen i exakt 1 vecka – känns mer som två! Från den ena dagen till den andra gick jag upp 1,3 kg i vikt och kring där har det legat nu :/
Även då jag vet att jag antagligen gått ner lite i vikt så är det ju inget jag vet eftersom det inte syns på vågen och det är motivationsdämpande :/ Man behöver ju se att det händer något!
Kanske är jag på en platå och när jag tappar vätskan kanske det inte hänt så mkt på vågen ändå? Blä så trist.
Nåja.. så här är det ju att viktminska, ibland är inte vågen så rolig och ibland är den jättesnäll! Hoppas dock jag snart får se ett fint minus på vågen! Någon dag vänder det ju.
Sara tipsade om ett grönt indonesiskt te som jag ska köpa idag – man provar ju allt!

Jag behöver spara lite points till söndag då Noel fyller år och det blir tårta och det vill jag unna mig. Men jag är inte direkt på ”spar humör” vill helst äta upp alla points + lite till nu! Men det gör jag ju inte såklart 🙂

19 kommentarer
0

Du kanske också gillar

19 kommentarer

tedrickare 10 mars, 2007 - 17:59

Grönt te är ju gott! Testa lite japansk Sencha också. Den gillar jag i alla fall.

Svara
Jen 9 mars, 2007 - 13:39

Heja heja allra sötaste Åse!! Det kommer ju lite tuffare backe ibland när det gäller viktandet, men det fixar vi tillsammans, sen vet jag ju vilken kämpe du är me 🙂

Kram på dig

Svara
Sanna 9 mars, 2007 - 13:32

Blubb blubb. Samma här. Hade två cm PLUS på midjan i morse men minus på vågen. Känner mig såå svullen. Vad tar du mot vätskan?? Nåt supertips? Massor av kramar inför helgen! Snart vänder det vännen!!

Uää, jag önskar jag hade!! Inget hjälper direkt =/ UVA-ört från hälsokost tycker jag hjälper men vätskan kommer igen 🙁 Grönt te har jag även blivit rekommenderad att dricka! KRAMAR!
Svara
ulrica 9 mars, 2007 - 13:16

Vågen går ju lite upp och ner, precis som kroppen..
ibland måste kroppen få ha en dålig dag :).
Men kämpa på, eftersom du vet att det bara är vatten så kommer ju
resultatet efter sen!

kram

Svara
Maria 9 mars, 2007 - 10:01

Hej Åse! Som sagt, bara av att läsa HUR vettigt du tänker ang din vätska och vad som egentligen döljer sig bakom ansamlingen och att du är motiverad och tänker framåt – visar hur duktig och bra förebild du är för oss andra !! 🙂 (inte ett litet ok att bära – men kanske det peppar till ståndaktighet 🙂 ) Jag har äntligen fått ett minus på vågen så 0,5 kg minus har jag att notera i min bok, totalt minus 10.1 – vill ner ytterligare 7 kg och sen får jag se!! Håll i dig och ha en bra helg 🙂

Tack gulliga för dina peppeande ord! :))
VARMT grattis till ditt minus! Du har ju varit kanonduktig du också! De där 7 kilona är borta innan sommaren! 🙂

ha en skön helg du också! 🙂

Svara
Marie 9 mars, 2007 - 08:20

Ja du det där med att samla vätska är ett gissel. Jag är likadan och det kan skilja mycket från dag till dag! Du har haft en otroligt snabb och bra viktminskning hittills, så det gäller som du skriver att härda ut. Fortsätta äta som du ska, så är jag säker på att vågen är på din sida snart igen!!!

KRAM

Svara
Sara 9 mars, 2007 - 00:18

Hoppas tet funkar! Du får rapportera sen =) För OM det gör det så ska jag köpa själv oxå, hehe. Mina fötter börjar kännas som stubbar typ… bitter.gif

Svara
Nettan 8 mars, 2007 - 22:27

Har du testat de preparat som apoteket har, som är milt vätskedrivande? Tror att de är receptfria!

Kram

Svara
Sofia 8 mars, 2007 - 20:58

Hej

Jag är en vätskeuppsamlande tvåbent mamma WTF Har ett stort problem med att jag just samlar på mig vätska i tid och otid. Det positiva är ju att det är enbart vätska och inte en massa fett =) alltid nått shy.gif

Kramkram

Svara
Di* 8 mars, 2007 - 20:09

Åhhh Vännen *älska* – jag lider med dig, för jag har ju mer eller mindre just passerat en sån där uppförsbacke du är i nu, men jag försökte koppla bort sista dagarna förra veckan och jag unnade mig som sagt – det vet du ju, men sen fick jag ny motivation igen och nu känns det sådär bra igen som det gjorde i början!
Man är ju så olika men det var bra för mig – har du dagar alls när du kopplar bort pointsen, eller får man inte göra så!?? Jag vet ju att du kan den här varianten och du känner dig ju bäst själv, skulle bara vilja få dig att inte ge upp, för man kommer ju igen… när man är så fokuserad. Titta på gamla bilder kanske…minns och titta på dem innan du började, usch jag spyr när jag tittar på mina nästan!

Skickar lite av mina motivationskramar nu – smooch.gif

Di*

Hej gumman! Problemet är inte motivationen utan denna sabla vätskan jag har i kroppen och visst är det motivationsdämpande men inte så så att jag känner för att hoppa över skaklarna! Nä då blir det bara ännu värre, då blir det vätska + äkta plus på vågen. Nä nyckeln för mig är att fokusera på att denna vätskan snart rinner av mig och antagligen ligger ett fint minus där under och gör det inte det så vet jag åtminstone vad jag väge på riktigt *S*
Svara
Jempa 8 mars, 2007 - 19:58

Jag vet preeciiis hur det känns. Men bit ihop och tänk på att du är på väg neråt. Kör på!! Du är skitbra!!

*hejjar på Åse*

Svara
jenn 8 mars, 2007 - 19:41

uss uss, ja jag vet hur det känns… Själv har jag hamnat på första platån, jag har stått stilla i flera dagar och det är ju trist, men mått bandet sa iaf minus 6,5 cm idag….
nu får vi bara kämpa på…
*stor kram*

Svara
tina 8 mars, 2007 - 16:28

Jag tror att du och jag och alla med mig som följt dina tidigare viktnedgångar vet att du grejar det här fint. En liten liten platå, nemas problemas! Kram

Svara
Pjodden 8 mars, 2007 - 16:19

Jag hejjer för fullt på dig!! Tar fram trollspöt och säger ngn konstig formel ”ksdnkjndajnd” och ja nu ser jag att allt kommer vara återställt inom det snara 😉 Puss gumman!! Love U

Svara
Cissi 8 mars, 2007 - 14:07

Instämmer med de andra inläggen. Du är grymt duktig och påminn gärna dig lite extra om att du faktiskt redan har besegrat 10 kg…. Motivation, motivation och det har du massor!

Snart vänder vågen håll och det pekar neråt igen!

Pussar i stora lass till dig gums!

Svara
Maria i Göteborg 8 mars, 2007 - 13:40

Det är NU du är som duktigast! Heja heja! Det är ju faktiskt ganska ”lätt” att hålla sig i skinnet när vågen är snäll och vikten rasar men det är ju nu den riktiga kämparglöden behövs. Och det är ju din styrka, att just klara av dom här pisstråkiga faserna i viktminskningen. Du hade ju aldrig lyckats så bra med dina tidigare viktminskningar om du bara varit stark i medgång. Jag tror stenhårt på dig och det kommer snart att vända neråt igen. Du är grymt duktig och har ju redan gått ner över 10 kg. Glöm inte det!!!!
Heja heja heja heja… 😀

Tack goaste Maria för dina rader!! Så sant så sant… men ack så trist =)))
Svara
jessica 8 mars, 2007 - 13:19

känner igen det där..men det var inte det du ville höra 😉 Du har som sagt säkert lite minus bakom allt +..heja på! snart ser du det på vågen också !smooch.gif
Så super duktig som du är kan det inte bli annat :-d

Tack vännen, måtte det snart vända..
Svara
Angelica E 8 mars, 2007 - 13:08

Raring, vad tungt för dig. Hoppas det ger med sig. Håll dig till din vetskap om att du förmodligen har gått ned. Som i Alfons Åberg-boken: ”Det finns sånt som inte syns att det finns.” (….?) eller typ något sådant. Du är ju så bra på detta!! Och har beundransvärd självkännedom.
Åh, vad då för indonesiskt grönt te? Har också massa vätska i kroppen och känner mig uppblåst. Känner inte igen mig i min egen kropp. Obehagligt. Så visst förstår jag dig…
Stoooor kram!!

hej goding!
Alltid så peppande och klok! STOR kram!!!

Det är ett grönt te man köper på Ica, i pyramidpåsar. Ska snart iväg och hämta lillebror så ska passa på att handla då!
Man bryr sig ju inte annars bara när man viktminskar och har en vägning man känner sig stressad inför… löjligt eg men men! 🙂

KRAMAR!!!

Svara
vickan 8 mars, 2007 - 12:51

Asch då, men var glad att det är vatten du samlat på dig och inte massa fett.. det där riiiiiinner ju av dig snart =) Även om det inte är mkt till tröst för stunden 🙁

Pepp-kramar!!!!!

Vi får hoppas det!!! PÖSS!!
Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.