Sorry!!

28 november, 2010

Tryckfelsnisse hade varit framme i recepten på Saffransmuffins och pepparkaksmuffins!
Det stod 450 g Mandelmjöl i stället för 4,5 dl! (ca 180 g)

Förlåt! En del av er har rapporterat om lite väl hårda och kompakta muffins 😉

Skön första advent på er!!


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Therese 1 december, 2010 - 11:30

Ja, jag är också en av dem som hann göra fel 😉 men ska nog göra nya då, tyckte inte de blev så goda först med så mycket mandelmjöl, och väääldigt kompakt deg, haha. Men tack för att du ändrade! 🙂

Svara
Åse 2 december, 2010 - 11:44

Sooorry 😉 jag har fördärvat mångas bak 😉

Svara
a-k 29 november, 2010 - 13:00

haha buse där ! 😉

Svara
Laila 29 november, 2010 - 09:09

Haha, jag tyckte väl att det var lite mycket. Tur att jag bara bakade en halv sats då. Jag gjorde frosting till dem med philiadelphia, det hjälpte 🙂

Svara
angelica 28 november, 2010 - 20:22

hi hi hi…mmm…tyckte väl de blev en anings torra hi hi nu förstår jag varför….ska testa med ”nya” receptet imorgon….Ha en fortsatt skön söndagskväll….
/Angelica

Svara
Sara med Tyra & Noah 28 november, 2010 - 15:51

Hahaha och jag stod nyss på ICA och tänkte: ”Men shiiit vad mycket mandel jag måste köpa!!”. Så nu har jag så jag klarar mig 😉 hihi. TUR att jag hann läsa det här innan jag drog igång baket då!

Svara
Ellinor 28 november, 2010 - 15:37

Tyckte det verkade som mycket mjöl. Jag har införskaffat mjölet och tänkte baka nu i veckan, tur jag såg ändringen innan jag satte igång ;o)

Svara
Anita 28 november, 2010 - 10:10

Haha, jag läste 4,5 dl så jag vet inte hur jag läser recept. Bakar en hel del så det var kanske därför jag läste fel. 😳

Svara
Emelie 28 november, 2010 - 09:50

Åh skönt å höra. Jag tyckte mina blev både lite väl maffiga & torra av allt mandelmjöl hahaha. Nytt försök idag : ))

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.