Söndagstipset: En Rosa Dröm! RABATTKOD

28 januari, 2018
Inlägget är i samarbete ed Country Dreams

Hallå! Kikar in innan jag ska ta mig an köket med de sista 5 recepten! Nyss varit och lämnat av desserter hos grannarna, haha! Mamma kommer och hämtar matlådor var och varannan dag och det är ju tur vi är en stor familj så allt blir uppätit! har inte plats för något i frys och kyl direkt.
Jag är trött. Galet trött, men så där lyckligt trött!
Vet ni, Paris är bokad! Kommer ni ihåg att vi var den helgen när terrorn slog till november 2015? Nu åker vi tillbaka, samma gäng (Vickan, Micke, jag och Daniel) och det känns bra i hjärtat. Nästsista veckan i maj bär det iväg! 🇫🇷
Och kolla här! Jag är helt förälskad! Finaste kabinväskan från DAY Et! Med matchande necessär! En riktig Åse-väska, eller huuuur!? love love love love it!
Jag som ofta åker med enbart handbaggage – även utomlands, älskar kabinväskor!


Jag är en sucker för täckjackor. Älskar dem! Speciellt lättviktsjackor som den här från Odd Molly! Den är inte helt rosa, beror lite på vad  man har på sig och i vilket ljus! Kommer bli vårfavvisen! 💖


Kolla in fina fodret! Snyggt när man har jackan öppen, eller hur!?

Jag är ju allra mest jeans- och tröjtjej! Svarta eller blåjeans och en tröja och jag är klar!
Den här tröjan från Od Molly – Pleasant Sweater är skön och ledig! Weekday, Sunday, Everyday!

Svarta sköna jeggings från Selected Femme! MUST have i garderoben! Tro mig!


Sist men INTE minst!!
Rabattkoden!
Min kod 56kilo20 ger er 20% hos Country Dreams t.om. onsdag på ord pris!
KRAM!

Print Friendly, PDF & Email

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Camilla Bergqvist 1 februari, 2018 - 10:08

Vilka fina väskor! Reser alltid själv bara med handbagage. Du får gärna tipsa om hur man äter smart vid flygresor. Förbeställer du specialkost och i s f vad! Hur gör man bäst med periodisk fasta med långa flygningar och tidsomställningar. Själv tycker jag det är jobbigt med matklockan när man har långa tidsomställningar. Kom gärna med tips!

Svara
Anna 30 januari, 2018 - 08:37

Hej!
Tack för en härlig blogg med ljuvliga recept! 🙂 Jag undrar över kabinväskan, jag hittar den ingenstans… :I Har googlat men utan resultat.
Tacksam för länk eller tips!

Svara
Åse 30 januari, 2018 - 08:39

Hej Den sålde slut! Kontakta Country Dreams så kan de säkert ge dig ett nytt datum när den är tillbaka.

Svara
Camillapa 29 januari, 2018 - 00:10

Åh, så härligt med lite flärdigt mode!🤗 Jag gillar också det lilla extra, som foder som sticker ut i jackor eller väskor t.ex! Kul avbrott med de stilfulla, chica outfiten och väskorna…perfekt till modets stad Pari!🌺
Hoppas du får sova gott, nu när bilderna och mattrixandet är färdigt! 😊
Kram

Svara
Birgit 28 januari, 2018 - 21:25

Hej fina du♥️!
Du, som är sååå duktig med att nå ditt mål: en egen kokbok, med egen matlagning, egen tagna bilder på alla fina resultat💝,
du förtjänar allt som du önskar dig nu, efter alla uppdrag: en finfin resa💞,
Lycka till med allt! Jag beundrar dig och din energi💞.
Varmaste kramar
Birgit, som tillbringar vintern i Nerja😘

Svara
ÅsaS 28 januari, 2018 - 17:46

Jag tror jag dör ”vill-ha-döden”… 😍 OddMolly-plaggen, hur är de i stl? Det heter ju bara 1 2 3 etc. Om jag är en 36:a (lång sådan) hur tänker jag då?
Skulle också vilja bo i närheten av dig, då skulle jag mer än gärna hjälpa till att äta upp resterna från bokrecepten.. 😋😉
Njut kvällen! Själv ska jag snart sätta mig i kassan på jobbet – igen. Först en skvätt kaffe så jag orkar hålla ögona öppna. Är inte van vid dessa sena jobbpass..
Kram ÅsaS

Svara
Marie 28 januari, 2018 - 17:07

Men så snyggt!!! Allt o kabinväskan till Amazing! Får nog tänka till där ser jag! Kram Marie

Svara
Marie 28 januari, 2018 - 16:38

Hej Åse! Va härligt med lite rabatter😄 tack😘
Vilken storlek har du på jeggingsen?
Jag velar lite mellan 36 och 38.🤔
Med vänlig hälsning, Marie

Svara
Åse 28 januari, 2018 - 17:08

36! 😜

Svara

Lämna en kommentar