Söndagstipset: 25% på THE skinnkjol etc från Provrummet!

26 november, 2017
Inlägget är i samarbete med Provrummet

Hej hej på er denna sköna söndag!


Jag är utsövd (nästan 10 timmar!!) och här är så tyst och lugnt och har varit sedan i går morse!
Tjejerna är på träningsläger (Ling gymnastik) och även då jag älskar livet och det stundtals kaos som råder här hemma med fem barn, två hundar och en katt så är det så skönt ibland när det är tyst och lugnt!
De där två skruttorna är ju oftast ensamt ansvariga för mycket av kaoset haha! Hujedamej! ❤️
Jag jobbade nonstop hela gårdagen vid datorn och sen var det dags för kväll med ett glas rött och mys med mina stora kids och make.
Hoppas ni hade en skön lördag!

Ingen kan ha undgått att det varit Black Week och jag tror sällan det varit så mycket rabatter och skriv om det!? Min man jobbar ju med reklam och han säger att året gått till rekord, säga vad man vill om det men kan man fynda saker man ändå velat ha så tycker jag det är bra!
Jag bjuder också på ett sista Black Friday erbjudande till er den här veckan! Nämligen från Provrummet!
De har nämligen supererbjudande hela helgen t.o.m i morgon! Mängder av fina klänningar inför jul och nyår och snygga outfits!
Den här outfiten från Suzanne Nilsson älskar jag!

Kjolen har jag redan fått massor av kommentarer om, eftersom jag hade den på mig på bilderna i fredags 🙂 Visst är den fin!
THE skinnkjol känner jag! Inte äkta skinn utan i läderimitation men så skön på och så användbar! Ni hittar den HÄR till grymt bra pris! (Rabattkod längre ner!)

Blusen är i halvtransparent chiffong med resår längst ner så det nästan ser ut som man har den instoppad – me like! Ni hittar den HÄR


 

Söt mudd!
Och så sötaste jackan jag sett det här året! Såååå feminin och kommer bli så fin till decemberfesterna!
I pälsimitation och så söt bombermodell med underbart vackert foder och lite guldskimrande resår!
Ni hittar jackan HÄR – Passa på!

Jag använder i princip bara Lily and Rose örhängen och dessa har jag i fler färger, små men naggande goda!

 

Hos Provrummet hittar ni hela outfiten och kjolen är till rabatt med 20% och blusen med rabatt på 25% så passa på!
Med min kod 56kilo får ni dessutom 5% extra rabatt och gäller även jackan och örhängena!
Hoppas ni hittar något ni gillar!
STOR söndagskram! Nu drar vi till gymnastikuppvisning!

11 kommentarer
0

Du kanske också gillar

11 kommentarer

Ina Nygren 4 december, 2017 - 22:18

Du är så jädrans snygg Åse 😃… skulle beställa outfitten du har men ”skinn” kjolen är slut och kommer inte åter 😞.. man missar mkt bra saker när man inte är inne och läser varje dag..men som Anna funderade en gång och skrev om… om vi som läser bloggar kan bli stressade av att läsa bloggar och ja, jag är en sån tror jag… därför läser jag inte varje dag…Jag vet att livet inte är som i bloggen men ändå kan det bli stresssnde inombords och se allt det fina/bra/perfekta… knepigt hur hjärnan kan lura en 😏… tröttnar du på kjolen Åse så finns jag här och köper den mer än gärna 🙂… tack för att du inspirerar och motiverar till ett bättre/roligare liv 🌸. Kram på dig! ❤️

Svara
Åse 5 december, 2017 - 08:05

Söta! ❤️
Jo men så är det ju, det är samma för mig – jag väljer också vad jag läser och hur ofta och även jag förstår att det finns en annan sida många ggr. Jag försöker dock alltid vara ärlig och berätta även om det andra i mina inlägg: stressiga dagar, kaos hemma, omotivation till att träna, ups and downs etc. Sedan kanske jag inte väljer att lägga ut bilder på kaoset, jag vill ju också bli inspirerad av mig själv här inne hahaha! Massor av kramar till dig Ina! 😍💖

Svara
Emma 27 november, 2017 - 12:06

Hej Åse!
Vill börja med att tacka dig för din fina blogg, den ger en härlig inspiration och energi till både vardag och fest.
Vad heter modellen på örhängena?
Kram💞

Svara
Åse 27 november, 2017 - 12:16

Hej Emma!
Kul att höra! Du hittar öronhängena här! https://www.provrummet.se/sv/accessoarer/oerhaengen/miss-miranda-earrings-silk
KRAM!

Svara
Lina 27 november, 2017 - 08:19

Tack för alla tips förra veckan!! Kram!

Svara
Ulrika 26 november, 2017 - 16:48

Väldigt snygg kjol! Storlek small var slut. Hur länge gäller rabatten från dig? Tänkte om det kommet påfyllning 😄

Svara
Åse 26 november, 2017 - 16:54

Jag har slängt iväg ett mail och frågat! Gäller tom i morgon!

Svara
Marianne 26 november, 2017 - 14:39

Riktigt snygg kjol alltså och även örhängena föll i min smak. Men just nu så kommer jag inte in på Provrummet får prova senare.

Svara
Åse 26 november, 2017 - 14:47

Åh ser det! Kanske överbelastat! Prova igen om en stund! 👌🏻

Svara
Marianne 26 november, 2017 - 17:24

Ville bara säga att jag kom in på Provrummet. Det blev örhängen. Tack för rabatten.

Svara
Åse 27 november, 2017 - 06:53

Härligt! KRAM

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.