Söndagstipset: 15% hos Nordic Feel!

21 januari, 2018
Inlägget är reklam för Nordic Feel och innehåller annonslänkar

God morgon finingar!
Här är vi pigga och utvilade och jag har ett gäng sessamfrallor i ugnen. Det blir en repris av gårdagens frulle med avokado pch pocherade ägg idag! Dagen bjuder på matlagning och plåtning som vanligt och sedan blir det webinarium i eftermiddag (stresscoachutbildningen) och en tur på löpbandet. Tre veckor på ”min bästa kost” och jag känner mig i bra form fysiskt och psykiskt! Yay! Energin är tillbaka och jag njuter av god lågkolhydratkost!
Som vanligt så blir det ett litet söndagstips! Och idag är det hos Nordic Feel!
De har en grym kampanj nu på hudvård så passa på!
Jag ska passa på och köpa hem lite Clarins – älskar askungekrämen! Och ögonkrämen har jag haft i massor av år!15% på hudvård Kod: FORWARD
Gäller from idag tom 30/1
Erbjudandet gäller vid köp av hudvård över 399 kr så länge produkterna finns i lager.
Gäller ej value packs eller varumärkena bareMinerals, CCS, Compagnie de Provence, Dermalogica, FACE Stockholm, Grazette of Sweden, Hanz de Fuko, Löwengrip Care & Color, Marc Inbane, Maria Nila, Maria Åkerberg & Sensai.
Skön söndag på!! KRAM!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Elisabeth 23 januari, 2018 - 19:26

Tack för en trevlig blogg! Följer sedan några år. 🙂
Kanske inte riktigt rätt forum att ställa teknisk fråga här men chansar.
Blev så inspirerad av dina aktivitetsarmband så har nu införskaffat en Fitbit Alta, och undrar om du någonsin haft känning av metallallergi med den. Men du kanske inte har några problem med nickel osv överhuvudtaget. Grattis i så fall!
Hälsningar
Elisabeth

Svara
Åse 23 januari, 2018 - 19:32

Hej Elisabeth! Jag vet inte om det är samma armband på Fitbit Alta som Fitbit Alta Hr? Inga känningar här och jag har nickelallergi. Däremot fick jag allergiutslag av min fd Jawbone.

Svara
Elisabeth 24 januari, 2018 - 09:36

Tusen tack för svar Åse!, Trots hektisk arbetsperiod!
Visst heter även mitt aktivitetsarmband Fitbit Alta Hr. Nu vågar jag börja testa nyheten. 🙂

Svara
Åse 24 januari, 2018 - 12:07

Härligt! Kör på! =)

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.