Söndagspigg och Söndagstipset

30 september, 2018

Innehåller reklam genom annonslänkar till Nordic Feel och Ellos

Hej hej på er!

Jag är på strålande piggt humör idag!
Vaknade klockan 8 och har hunnit med massor! T.o.m klätt på mig och sminkat mig (ovanligt om söndagarna hemma haha!)

Invigde min nya lättviktsfön från Remington igår, finns HÄR till bra pris! Den har  jongenerator som motverkar statisk elektricitet och gör att håret torkar snabbare.

Måste även tipsa om Cliniques ögonskuggspalette All about shadow – finns HÄR (Pink Chocolate)

Jag gillar att bilden visar hur man ska lägga skuggorna!
Svaga toner av rosa brunt som passar till vardags! Me like!

Syns lite dåligt på bilden nedan men en riktigt bra skugga!

Har på mig min nya kofta EJA som är på kampanjpris nu hos Ellos!  HÄR finns den!

Byxorna har jag tipsat om innan och ni är så många som beställt dem och är lika nöjda som jag! Kul! De finns HÄR

Nu ska jag fortsätta här, jag kikar in igen med en bra gå-bort-present!

KRAMAR!


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Stina 30 september, 2018 - 17:49

Hej
Är byxorna normala i storlek, tog du din vanliga storlek?

Svara
Åse 30 september, 2018 - 18:01

Yes!

Svara
Lise-Lott Book 30 september, 2018 - 15:00

Haha, det här blir dyrt! Vi har samma smak på kläder, så det blir ett klick varenda gång du visar något!
Tack för tipsen❤️
Lise-Lott

Svara
Åse 30 september, 2018 - 15:02

Haha! Sorry eller nåt? 🤣😇

Svara
ÅsaS 30 september, 2018 - 14:17

Gillar rosa/violetta/bruna toner på ögonskugga, då mins ögon går i blågrönt med brun ring runt pupillen. Men om det är rätt eller fel färg för mig vet jag inte, men jag trivs med dessa färger. Har sett att ögonen blir mer blå eller gröna beroende på färgen på ögonskuggan (och kläder). Kul att kunna byta ögonfärg med så enkla medel.. 😉 Även döttrarnas ögon ”byter färg” beroende på ögonskugga/kläder.

Här skiner solen från klarblå himmel, men det blåser. Har spenderat förmiddagen på Höstmarknad med mamma och moster. Kom hem med sopborste, marmelader, hjortronsylt och ullsulor – som vanligt, med andra ord. Åker iväg en gång/år och varje år slutar på samma sätt.. Det blev iaf inget krimskrams eller onödiga inköp denna gång.

Nu ska jag ladda om för kalasfirande av kusin..

Kram och ha det gott! 💕

Svara
Catti 30 september, 2018 - 13:21

Tack för tipset, har precis beställt samma! Länge trodde jag att blåögda skulle använda blå ögonskugga, men sedan läste jag att det är precis tvärtom – vi ska ha brunt och beige för att lyfta fram kontrasten. Jättesnyggt med rosa/violett till också! Toppen med medföljande instruktioner! Tack än en gång för alla bra tips för en roligare och lite flärdfullare vardag!

Svara
Åse 30 september, 2018 - 13:32

hej catti! ja men visst är det så! =) Rosa/beige/violett till oss =)
Härligt du trivs här! KRAM

Svara
Eva Larsson 30 september, 2018 - 12:51

Jag tycker också MYCKET om Cliniques ögonskuggor, de är lätta att jobba med och sitter bra. Hade inte sett denna med bilden men det var ju fiffigt! I Dalsland skiner solen i en fin höstdag! Ha en fortsatt fin söndag!

Svara
Åse 30 september, 2018 - 13:33

Åh härligt, samma här! Sol och klarblå himmel! 😍

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.