Hej vänner!

Jag vaknade pigg som en lärka vid 8 tiden och då hade jag legat och småslumrat någon timme. Passade på att se klart de två senaste Blacklistavsnitten. Skönt att vara pigg och alert en söndag!
Vi hade en fantastisk heldag igår med man, syster och svåger då vi hade vårt andra tillfälle med ”Herrarnas och Damernas” och igår var det herrarnas tur att stå i centrum och vi höll igång redan vid 9.30 med en smarrig Bellinifrukost 🙂 Ska berätta mer och visa bilder!


Kvargplättar, sockerfri jordgubbssylt och smooothie – slurp!


Nyvakna småtjejer ❤️

Under tiden vi var i väg i går (dvs hela dagen) så lade bästa snickaren golvet i går (lite fix kvar i morgon) så idag är det har det varit (och är) full fart här hemma sedan vi gick upp med att skruva ihop möbler, slänga skräp, koppla el, städa och jag ska strax måla klart i köket! Kul!
Våra nya möbler kommer börja ramla in i veckan – jag ser en ljusning! HURRA!

Kläderna visas i samarbete med Country Dreams

Men nu ska vi inte snacka mer om renovering! Jag har 20% hos Country Dreams att dela med mig av! 
Koden gäller på ord. pris fram till onsdag!
Koden är 56kilo20

Här kommer lite Odd Molly tips!

Min älskling! Jag tycker att ljusblå jeansjackor är sååå fina och jag har varit förälskad i dem sedan tonåren, då var de ju hypermoderna! Då sydde jag ihop en egen kommer jag ihåg med pastelltyg i ärmarna och lappar överallt! hihi
Den här från Odd Molly kommer bli en favorit i sommar!

Söta detaljer!

Vita sneakers klär vilken sommarklädsel som helst! Dessa från Keds har en liten tjockare sula och de är så sköna! Kul att det medföljer blå snören också om man vill variera!

Sötaste kimonon från Odd Molly! Klockren på stranden / poolen över en bikini eller till vita jeans! Lite svårfotad men så himla fin!

Jag gick ofta i långa kjolar förr men har inte riktigt hittat några de sista åren, men den här är så fin och en rad med knappar skappar mer eller mindre slits – söt!
Söt vit, användabar vit blus till den.

Kjolen kan sitta högt eller lågt på höften.

Hummingbird Kjol – HÄR
Fin-Tastic Blus – HÄR
Dream-Trip Jeansjacka – HÄR
Sneakers – HÄR

Amazon Lily Kimono – HÄR

Njut av söndagen vänner! KRAMAR!  ❤️

LOADING..