Snabblagat formbröd LCHF

18 juni, 2018

Här kommer en lite mindre variant av mitt formbröd och lite förenklat men minst lika gott!
Snabblagat och man har gott nytt bröd inom 1 timme till lördagsfrukosten. Lågkolhydrat och glutenfritt så klart.

Jag delade sedan brödet i tre delar x 3!

Nyrostat bröd! MUMS!

 

Skriv ut

Snabblagat formbröd

  • Författare: Åse
  • Portioner: 9

Ingredienser

3 ägg
3 dl fet yoghurt
2 dl mandelmjöl
2 dl pofiber
2 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
1,5 tsk salt
svarta vallmofrön


Instruktioner

Sätt ugnen på 200 gr
Vispa äggen pösiga och vispa sedan ner alla de andra ingredienserna.
Häll i 1 liters bakform klädd i bakplåtspapper. Strössla svarta vallmofrön över och sätt in i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. Låt svalna och skär sedan i 3 x 3 bitar.

6 kommentarer

Jenny 31 juli, 2018 - 11:21

Kan man byta ut mandelmjölet? Gillar inte den smaken.
Ha en fin dag och tack för alla goda recept❤️
Kram

Svara
Tina 20 juni, 2018 - 18:08

Finns det någon anledning till att du inte skär limpan som ”vanligt”? Håller den inte ihop då?

Svara
Åse 21 juni, 2018 - 01:45

Det blir ju väldigt låga skivor men det är ju en smaksak

Svara
Åsa 19 juni, 2018 - 06:57

Har du kört den med varmluftsfunktion? Måste testa, den ser toppen ut…

Svara
Petra 18 juni, 2018 - 09:22

Hur mycket värme har du på ugnen? Låter gott

Svara
Tobias 19 juni, 2018 - 17:06

200 grader

Svara

Älskar era komentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.