Snabba Thaigrytan

4 januari, 2010

Detta går så snabbt att svänga ihop och blir så gott! Går att variera mycket! Detta äter vi ganska ofta.
Man kan servera ris till men jag hade bara wokgrönsaker idag.

3 pers á 9,5 PP

3 kycklingfiléer skurna i mindre bitar
1 burk Mrs Chengs bas av Red Curry
2-3 tsk röd currypasta
ca 500 g wokgrönsaker


3 schalottenlökar
2 vitlöksklyftor
1 lime
1 msk kycklingfond
1 dl matlagningsgrädde

Stek kycklingen i rikligt med smör, salta och peppra och lägg sedan på hushållspapper för att rinna av. Torka ur pannan.
Stek hastigt upp wokgrönsakerna och löken och häll över i kastrull. Ner med kycklingen, basen, vitlök och övriga ingredienser och hetta upp snabbt.
Klart!

IMG_4992

IMG_4993

15 kommentarer
0

Du kanske också gillar

15 kommentarer

Anna 6 januari, 2010 - 14:14

Måste tacka för att du lägger ut så mkt recept här! Jag provar dom ofta och blir alltid nöjd. Igår hade vi kompisar på middag här. Jag gjorde din laxgryta med pasta. Den gjorde succé! Tack!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.