Snabba köttfärsgratängen

7 november, 2008

Här kommer köttfärsgratängen jag gjorde igår nu när vi ändå snackar KNORRs kryddor!.Ett liiiite modifierat Vickan-recept!

4 personer á 8,5 pts

400 g nötfärs
2,5 dl milda mat extra
1 liten lök
1 burk hela champinjoner
1 dl 17 % ost
kinesisk soja
Knorr kött och grillkrydda (viktigt!)
250 g pasta (vit fiber använder jag!)

Gör som köttfärssås (smasätt med soja och grillkryddan efter smak!) och blanda sedan ihop den kokta pastan med köttfärsen och fyll en form. Strö ost på!

Grarinera 15 min i 225 g.

Du kanske också gillar

5 kommentarer

sussi 8 juni, 2009 - 22:36

alltså hur ska man kunna gå ner i vikt
när du lägger ut recept som ser såhär
goda ut, man vill ju äta och smaka på allt
på en gång, blir ju vrålhungrig 😀

Nejdå skämt åsido, tycker du gör det jättebra,
men blir verkligen inspirerad och peppad,
har följt dig i flera år känns det som, har dock
inte varit så flitig med att kommentera.

Men nu måste jag ju bara prova massa av dina
recept =) Speciellt det ovanstående.

En fråga bara…..får man lov att kopiera dina recept och tillhörande bild om man länkar och hänvisar till din sida??
Tänkte bara om man skulle kunna få lägga in på sin egen blogg?

Tack för en underbar sida, keep up the good work!!

Kram kram

Svara
Åse 8 juni, 2009 - 22:43

Hej!

Njae, allra helst vill jag att man länkar till receptinlägget, men lägger man ut receptet så vill jag att man länkar hit, bilderna vill jag dock ska stanna här.
Tack för dina rara rader!

Svara
sussi 9 juni, 2009 - 12:09

okej, det respekterar jag full och fast =)
Får hoppas att maten ser lika god ut som
din när man lagar den själv om man ska ta egna
bilder =)

För jag måste bara testa flera av recepten,
vissar verkar ju så enkla att göra och ser
så fruktansvärt gott ut =)

Ha en bra dag!

Svara
Lotta A 7 november, 2008 - 18:52

Det där såg verkligen sååååå gott ut!
Måste bara testa det……………
Alltid kul med lite inspiration till nya mat rätter,
som man inte testat innan.
Hoppas ni får en skön helg!

Svara
camilla 7 november, 2008 - 14:04

Tackar 😉
Det ser smarrigt ut. Ska testa detta någon dag.
Kram

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.