Smaskig lunch

1 mars, 2012


Frukost? Guess what? Kesoplättar så klart!

Hur har ni det i dag? Torsdag, och i morgon är det fredag! Det är lite oroande att tiden går så fort :/
I går hade jag första kurstillfället, kul! Härlig grupp! De ska bli kul att följa!

Gjorde en sådan god omelett nyss!

2 ägg
2 msk grädde
salt, peppar

40 gram cantadou paprika, chili
ca 3 msk grädde
gríllad kyckling

Vispa ihop omeletten och koka sedan ihop grädden och cantadoun, smaka av med salt och peppar och rör ner lite grillad kyckling.
Lägg ovanpå omeletten när den är klar. MUMS!

För er som missade uppslaget i Aftonbladet som jag var med i så kommer den här!

http://56kilo.se/Diverse/koket.pdf

Ladda ner

Print Friendly, PDF & Email

18 kommentarer
0

Du kanske också gillar

18 kommentarer

Ebba 3 mars, 2012 - 16:03

Åååh, det ser himla gott ut!

Svara
Ukruka Ställ 2 mars, 2012 - 22:45

Hej! Tack för alla goda recepttips! Undrar bara lite över kokosfett, på vår affär finns ju bara den sorten man köper när man ska göra ischoklaf, kan man använda det i dina recept? Mvh Ulrika

Svara
B-M 2 mars, 2012 - 13:41

Va kul att läsa reportaget från Aftonbladet, för jag glömde ju såklart att köpa tidningen då 🙂
Ha en trevlig helg! Kram

Svara
Annica B 2 mars, 2012 - 08:34

Oj så kul. Min mamma bjuder mig på lunch varje onsdag. jag jobbar och hon har gått i pension, så det blir oftast någon god fiskrätt. Hon sa att hon hittade onsdagens recept i Aftonbladet. Hade dock ingen aning om att det var ditt recept 🙂 Jättegott var det verkligen. Så jag får tacka för veckans goda lunch!!

Snart ätit LCHF i 2 veckor, det är ju ingenting tidsmässigt, men det syns på vågen och på kroppen. Och jag är så himla mätt och nöjd hela tiden. I går åt jag frukost 07.00, glömde bort lunchen och kom på 15:30 att jag inte ätit…. Det är rent magiskt 🙂

Svara
Åse 2 mars, 2012 - 08:52

Nämen vad kul!!! =))
Haha visst är det häftigt!! GRATTIS! =)

Svara
Malo 1 mars, 2012 - 22:44

Kul att få läsa artikeln! Jag önskar jag hade haft samma intresse för mat som dig 🙂

Svara
sophie karlsen 1 mars, 2012 - 21:40

Hej !! behöver tips på bra frukost så jag står mej många timmar på jobbet.. jag är vegan och jag äter min frukost klockan 5 måndag-fredag

Svara
Anna 1 mars, 2012 - 21:31

Tack för plättreceptet häromdagen, med creme fraiche – alla pojkar i familjen åt med god aptit! Hur många äter du till lunch, exempelvis? Hela satsen var ju 25 stycken.

Det här lagar vi fler gånger.

/anna

Svara
Åse 2 mars, 2012 - 09:03

Härligt!!
Det är så olika, ät tils du är mätt och nöjd!! Ca 3-4 vuxna tippar jag att receptet är på (till frukost)

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 1 mars, 2012 - 20:39

Vad spännande med första kurstillfället, synd att jag inte bor närmare så att jag kan komma och lyssna på dig! Omeletten låter jättegod.

Svara
Marie Frändén 1 mars, 2012 - 19:20

Hej Åse
Testade att göra plättarna nyss men ack nej det funkade inte…
använde mig av 2 msk bake pro istället för fiberhusk eftersom jag inte kan med den smaken
men allt brände fast o det blev bara en gegga 🙁 Kan det vara det att jag inte mixade som var det största problemet..vad tror du?
Tacksam för svar

Svara
Åse 1 mars, 2012 - 20:05

Det berodde på att du inte använde fiberhusk, bakepro är inte likvärdigt.

Svara
Helena 1 mars, 2012 - 18:46

Alla är vi olika men jag tror fortfarande att LCHF är något som är inne nu. Det var likadant med GI metoden som inte är så populätr längre.

Svara
Åse 1 mars, 2012 - 20:01

De fyra bokstäverna kommer säkerligen försvinna men kunskapen kommer antagligen och förhoppningsvis finnas kvar.

Svara
Anna-Carin W 1 mars, 2012 - 18:32

Läste artikeln i tidningen och den var riktigt bra. Du är en sådan inspiration för mig och jag har hittat så många goda recept här på din blogg. Så tack för det!

Svara
Ann_Sofi MATSAFARI 1 mars, 2012 - 17:31

Plättarna kan du gärna skicka hit;-D De ser jättegoda ut! Kul att läsa om dig i tidningen, grattis:)

Svara
Helena 1 mars, 2012 - 15:55

Jag tycker det är lite LCHF hets överallt. Mår kroppen verkligen bra i det långa loppet av att äta så mycket fett? Kolhydrater i måttliga mängder, och nyttigt bröd… det tror jag bara är bra för kroppen.

Svara
Åse 1 mars, 2012 - 16:08

För vems kropp?
Inte för min, när jag åt tallriksmodellen vägde jag +25 kilo.
Och jag är inte ensam, vi är många som inte kan handskas med spannmål, stärkelse etc.

Jag äter antagligen lika mycket fett som du men jag har tagit bort gluten, socker och stärkelse och ersatt med naturliga fetter och inga lightprodukter.

Svara

Lämna en kommentar