Smarrig men enkel fiskgratäng

14 april, 2011

I går slängde jag ihop detta, snabbt och lätt med lite favoritingredienser och det åts med god aptit av oss alla!

För viktväktaren: 8 PP

6 torskfiléer á 150 g
3 dl mellangrädde
Knorr fiskkrydda
2 tomater
1 gul lök
100 g riven parmesan

Lägg de tinade filéerna i en form, krydda ordentligt med fiskkryddan. Skiva löken och klyfta tomaterna och lägg ovanpå, krydda lite till. Häll 3 dl grädde över och riven parmesan.
Grädda i 25 min i 225g.

Klart!

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Lena 15 september, 2011 - 08:26

Mmmm, detta var underbart gott!!!

Svara
Emma H 14 april, 2011 - 23:41

Älskar Knorr fiskkrydda:)

Svara
Sara 14 april, 2011 - 20:53

Ser jätte gott ut! Tyvärr får jag ont i magen av vit fisk, men kan kanske ha lax istället 🙂
Kram

Svara
Ida 14 april, 2011 - 20:51

Klart ja röstar 🙂

Svara
Jen 14 april, 2011 - 19:03

Hej vännen!! Klart jag ska rösta järnet på dig:)! Kramar

Svara
jenny 14 april, 2011 - 18:24

Precis ett sådant recept som jag är ute efter! Fisk, få ingredienser och som smakar mums! 🙂 Tackar!!

Svara
jennyh 14 april, 2011 - 18:09

Den fiskgratängen blir ett måste att prova.

Svara
maja 14 april, 2011 - 18:00

Jamen det där lät ju mums i vanlig ordning=)

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.