Slut på helgens godsaker

9 december, 2007

Oh my! Man skulle kunnat tro att jag firat både jul, juldagen och annandagen med tanke på allt som gått genom min mun i helgen!
Nåja, måndag i morgon och back to the points! Som vanligt efter helgen dvs!

From i morgon och raka vägen till julafton är det hårdköring för min del, inget utöver de 18 ens på helgen. Så kan jag äta gott över juldagarna med gott samvete och utan inverkan på vågen.
Dock kör jag lite mindre pointsantal i morgon och tisdag för att nyttja den höga förbränningen jag fått under helgen och för att balansera det lite. Ett säkert koncept jag brukar använda mig av när jag ätit på tok för mkt. Man får hitta det som fungerar bäst för en själv.

Hoppas ni alla haft en fin helg!

PS: From veckan med början 7/1 så kommer jag börja ta upp vägningarna igen! Tänker ta mig till VV den veckan. Och kommer göra en offentlig vägning här from då and forward! Det är betydligt enklare att hålla sig i schack när man har en vägning man ska redogöra här! Det kommer vara motiverande både för mig själv och för er! jag vet själv hur motiverad jag blir av andras vikttabeller (så länge de går neråt eller står stilla *S*)

19 kommentarer
0

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Helena 11 december, 2007 - 20:42

Shit! Duktigt att hålla stenhårt fast vid pointsen såhär innan jul.. jag kan inte *skrattar* Bakade lussebullar igår (dock ur Fitness julnummer 2006 som är rätt annorlunda, men ändå..
December är en svart månad ur gå-ner-i-vikt-synvinkel för mig 🙂

*impad av dig!!*

Svara
Marie Hj. 11 december, 2007 - 20:16

Jag var på vv-möte idag, och jag måste säga att det här med ”duoval” verkar kanonbra! Nu blir det ju lättare att räkna, plus att om man inte är riktigt nöjd så tar man bara lite till av duovalet. Jag ska läsa på lite till i informationen jag fick… Men det kommer helt klart att bli lättare att bli och vara en viktväktare.
Kram från mig…

Svara
jenny 11 december, 2007 - 19:20

kul att du kommer att uppa vikten igen! en verklig morot!

Svara
Cathrin 11 december, 2007 - 17:16

Vi verkar vara några stycken som tänker köra hårt nu fram till jul för att kunna ”unna oss” i jul och nyår. Alltid lika svårt,att faller man ur så blir det lätt långdraget och det är inte alltid lika lätt att ta sig upp ur diket. För min del funkar matsedel rätt bra,men det är ju svårare med det nu till jul..Kram Cathrin

Svara
A-M 11 december, 2007 - 14:58

Ojojoj..! Jag har också haft en riktig svullo helg… Det ÄR så svårt nu i juletider. Är det inte julfika så är det julbord, eller glöggkväll eller julgodisfixande. Eller födelsedagskalas… Suck! Denna helgen har väl tyvärr innehållit allt det där plus lite till. Har gett upp hoppet om att gå ner i december, det stora målet får vara att inte gå upp i vikt. Tänkte planera in några dagar då jag struntar i pointsräknandet och sen försöka hålla det något så när de övriga. Annars är risken att tankarna; ”äsch, nu är det ändå försent. Har jag varit onyttig så kan jag lika bra fortsätta…” dyker upp och sabbar allt.

Kämpa på alla där ute!

Svara
Veronica 11 december, 2007 - 10:23

Du har en sån kämparglöd och jag är så lycklig att jag ramlade in här idag! Motivationen är botten och matlagningssuget är lika med noll. Men nu känner jag mig lite mer uppåt, plus att jag har skrivit av lite recept som jag ska handla in på em.
Jag måste verkligen ta mig i kragen nu! Magen är i en sån obalans att det ser ut som att jag är med barn!! =(

Svara
Nina 10 december, 2007 - 23:55

Provade din kycklinggratäng i helgen…vilken höjdare. Varenda gäst på kalaset ville ha receptet. TACK! /NINA

Svara
Åse 10 december, 2007 - 16:39

Hej! Roligt att du gillar mina recept!!

ja jag känner till DuoVal 🙂 jag tycker det verkar förträffligt faktiskt!! Lättare att räkna kött tex då det är valfri mängd magert griskött + nötkött för 3 pts 🙂 Oxh sedan att pasta, ris och potatis alla kommer ha valfri mängd för 4 pts tycker jag också är rimligt ärligt talat =)

Fortsatt lycka till!

[quote comment=”14780″]Hej!

Jag är med i Vv sedan augusti och det går ner ett kilo ner och upp ett halvt kilo hela tiden, så jag går ju ner, även om det går långsamt. Blir jätteinspirerad av dig och har testat flera av dina supergoda recept som även de som är tveksamma till Vv-mat äter med god aptit (min sambo är sådan och har gått upp i vikt under hösten för att protestera mot mig)!

Har du hört att det nu är dags för ett nytt Vv-koncept – DuoVal? Det betyder att man får äta tills man blir mätt av vissa matvaror. Kanonbra! Men min stora sorg blev att valfri mängd fullkornspasta ökar till 4 pts eftersom det är ett DuoVal och spelar det ingen roll om det är fullkorn eller inte.

Kram![/quote]

Svara
LinaEmilia 10 december, 2007 - 16:21

Hej!

Jag är med i Vv sedan augusti och det går ner ett kilo ner och upp ett halvt kilo hela tiden, så jag går ju ner, även om det går långsamt. Blir jätteinspirerad av dig och har testat flera av dina supergoda recept som även de som är tveksamma till Vv-mat äter med god aptit (min sambo är sådan och har gått upp i vikt under hösten för att protestera mot mig)!

Har du hört att det nu är dags för ett nytt Vv-koncept – DuoVal? Det betyder att man får äta tills man blir mätt av vissa matvaror. Kanonbra! Men min stora sorg blev att valfri mängd fullkornspasta ökar till 4 pts eftersom det är ett DuoVal och spelar det ingen roll om det är fullkorn eller inte.

Kram!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.