Slut på det roliga

3 juli, 2009

Uppladdat via mobilen

Nu sitter vi på bussen mot flygplatsen och vi avslutade på vår favoritrestaurang. Filet Rouqfort med grönsaker och sen lite rester av barnens pizza: innanmätet av en Calzone och givetvis vin till det 😉
Vi har haft en underbara veckor här och bäst av allt, jag har kunnat äta utan oro över viktuppgång eller ånger, en petitess för många men inte för mig som hoppat upp och ner i vikt som en jo jo . Som min mamma sa ”Vad skönt för dig att slippa göra ’omstart’ ideligen o att hittat ett sätt att leva” – så sant..
Känns som jag ständigt och jämt ”omstartat”.
Nu kommer en vecka av bra mat och INGET vin;) sedan nästa lördag ska jag och kusin Aika på fest och då kommer jag för första gången på länge äta och dricka det som erbjuds!
Ha en fin fredag så hörs vi snart!

23 kommentarer
0

Du kanske också gillar

23 kommentarer

T r o l l i s 12 juli, 2009 - 23:11

Så söt du är här (oxå). Ser att du har samma hjärtesmycke som jag fick till min 40 års dag! Kraaam!

Svara
Viktoria 5 juli, 2009 - 07:22

Hej och välkommen hem! Ni verkar ha haft det underbart. Vad duktig du är med maten! Känner igen det där med ”omstart”, så himla skönt för dig att slippa det nu! Slippa den där tanken ”äsch, nu har jag redan ätit det och det, nu kan jag lika gärna…” Det är på det viset kilona satt sig runt min midja. Just nu går min viktnedgång jättebra, jag har gått ner 6 kilo och har 4,5 kvar, börjar känna mig snygg ;-). Efter jag är klar börjar den verkligen utmaningen, den du lyckats med, att hitta en hållbar livsstil och hålla vikten. Det ska gå!
Slutligen vill jag fråga hur man gör för att få sådär vita tänder ;-). Vilket colgate-smajl, jag blir avundsjuk! Du ser glad och avslappnad ut, precis som det ska va efter en semester. Kram på dig!

Svara
Ingela 4 juli, 2009 - 18:23

Välkommen hem och tack för att du tagit dig tid att blogga under resan!

Och så skönt att det fungerat så bra under resan, att du kan leva på samma sätt både borta och hemma, och inte behöver ha en ”tråkigt” hemmahushåll utan kan äta lika gott och trevlig thela tiden, utan att nojja över maten!

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.