Sköna söndag och 20% söndagsrabatt!

17 september, 2017
Samarbete Country Dreams

Gooooood morgon söndag!
Jag ligger kvar i sängen och lyssnar/tittar på intressanta klipp om kost och träning på Youtube. Jag är redo att lägga i en högre växel! 😉
Gårdagen var såååå mysig! Jag och Daniel sov på hotell natten till i går (ska visa lite bider från vår kväll på Nelly’s Food ETC senare idag) och vi kom hem till ett nystädat hem – bästa känslan!
Vi satte upp nya lampor, lade nya mattan på plats och hade bara en så skön dag som avslutades med hämtmat och ett stort glas cola zero på kvällen. Idag blir det kalas hos min systrerdotter som fyllt 24!
Jag klär mig mycket i svart höst och vinter – inte direkt till vardags men om jag ska ut så har jag nästan alltid svart som bas. Svarta skinnleggings, svarta stövletter och så någon snygg blus eller långskjorta – eller så åker den svarta klänningen på!
Kanske trist? Men näääää jag tycker inte det faktiskt, tycker alltid det är sobert och funkar oftast!
Något jag däremot sällan har är knyt eller resår i midjan (def det sistnämnda)  just av den anledningen att jag har långa ben och relativt kort överkropp och ovanpå det ingen markerad midja! Tack för det typ haha! Speciellt då min mamma har en riktig timglasfigur, men jag har ärvt pappas ryggtavla hehe
Men ibland hittar jag den där klänningen med knyt i midjan som fungerar! Jag har bla en lilly of sweden och en m. griffoni i garderoben som alltid är säkra kort och nu har jag hittat en till! Man kan så klart använda den utan band också, minst lika snygg då!
En snygg basic gångbar modell som jag verkligen gillar!
Klänningen är från Dry Lake och den finns HÄR 
Till outfitten väska Moshie från b.MB och boots Montréal från Twist & Tango HÄR och HÄR


Sötaste tröjan i höst åtminstone i min garderob är Blair Sweater från ännu en gång Twist & Tango! (löööööv T&T!) – HÄR 
Till det mina Julie High Waist som jag visade er förra veckan – jag BOR i dem! Härligt stretchiga som inte tappar passformen!


Vi går mot kyligare tider och en skön jacka i garderoben är inte fel!
Denna från Hollie’s hittar ni HÄR
”Läder och Päls som Hollie’s använder kommer från lokal tam uppfödning och är en biprodukt. Djuren har inte lidit eller dödats för sin päls skull. Djuren är inte uppfödda till förmån för klädindustrin. Hollie’s arbetar överhuvudtaget inte med läder och skinn från vilda djur som blivit dödade för sin päls skull”

Med min kod 56kilo20 får ni 20% på ord pris tom i morgon måndag!

12 kommentarer
0

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Margareta Ruda 18 september, 2017 - 16:00

Hej
Rumsmattan är ursnygg! Vad är den köpt?
Och alltid lika inspirerande blogg – tack 🙂
/Margareta

Svara
Helena 17 september, 2017 - 15:27

Jättesnyggt alltihop och jag gillar verkligen också svarta kläder, funkar ju prick alltid! 🙂 Hur är stövletterna i storlek?

Svara
Åse 17 september, 2017 - 16:18

Normala i storlek! 🙂

Svara
Elin 17 september, 2017 - 15:09

Du var jättefin i den klänningen!

Svara
Åse 17 september, 2017 - 16:16

Tack! ❤️

Svara
Marie 17 september, 2017 - 12:53

Hej Åse! Va fin du är i alla klädena. 🤗
Vilken storlek har du på byxorna och tröjan? Frågar för att jag vet att jag är storleken större än dig och då får jag hem rätt direkt😀 TACK och kram 💕🌸

Svara
Åse 17 september, 2017 - 12:56

Hej Marie!
jag har 36! KRAM! ❤️

Svara
ÅsaS 17 september, 2017 - 12:08

Härligt med en titt in i höstgarderoben! Här är garderoben redan svart, både tull vardag och fest. Försöker plocka in mera färg och gå över mer till marinblått, istället för svart. Särskilt under sommarhalvåret.
Mitt största ”problem” är stövlar/stövletter, de känns alltid förstora runt vad/vrist. Ett angenämt (??) problem med lång, smal kroppsbyggnad. Tack och lov att Scorett har stövlar som passar..
Njut dagen och kalaset! Ska själv på kalas, hos kusin som fyller nästan 25 (eller var det 32… 😉)
Kram ÅsaS
PS. Hur går det för er med tvättstugan? Har ni börjat? Här går det framåt, om än långsamt. Men jag har tålamod – tror jag.. 😂

Svara
Åse 17 september, 2017 - 12:43

Haha ja samma här, har också smala vader!
Vår snickare börjar i månadsskiftet! Tålamod var det ja! haha

Svara
Elin 17 september, 2017 - 11:26

Alltså på bloglovin visas en bild där väskan hänger på hundkrokar. Kan vara de finaste jag sett! Var hittar jag dem?

Svara
Åse 17 september, 2017 - 11:26

Det kommer i nytt inlägg! ❤️

Svara
smulan 17 september, 2017 - 11:00

Så snygg du är i kläderna! Vill du ge mig tips på något lättlagat att äta efter träningen på kvällarna? Tack! Fina du😊

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.