Sköna söndag!

11 september, 2016

Hej hej på er!
Jisses vad fort den här dagen swishar förbi! Vi vaknade hyftsat tidigt och fixade lite med frukost, disk etc.
Vi storstädade hemma både inne och ute igår så en skön känsla att komma upp till ett rent hus – visst är det!?
012a2432
Jag gratinerade havskräftor till oss igår och så drack vi ett av mina favoritchampagner till: Palmer (Blanc de Blanc)
012a2395
012a2409
Jag svängde ihop mitt kesobröd till frukost, dubbelt recept och så slängde jag i solroskärnor, hackade hasselnötter och chiafrön. MUMS!
012a2417
012a2418
Gott att rosta!
012a2422
012a2430
Dags att bli fin om fötterna nu så här mindre 1 vecka till Sitges! Baby Foot köper jag på Bodystore, i särklass den bästa av alla liknande jag provat!
012a2379
Hej så länge! KRAM!

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Caroline 15 september, 2016 - 11:32

Nej så GOTT brödet såg ut!!! Det måste jag prova! 🙂

Svara
joanna nordlander 13 september, 2016 - 17:08

Vart kommer den fina vasen från….

Svara
Åse 14 september, 2016 - 16:28

Svenskt Tenn =)

Svara
Ljuva Julia 11 september, 2016 - 18:51

åh, allt verkar för mysigt! Jag avundas er 🙂 Jag tror förresten att jag aldrig har druckit riktig champagne..!

Svara
Emelie 11 september, 2016 - 14:42

När du gör dubbel sats av brödet (vilket jag tänkt, eftersom det i min brödform blir för lågt) hur mycket längre bakar du det i ugnen? VIll ju inte ta ut ett döbakt bröd! Vår favorit har för övrigt blivit dina sesamfrallor, så underbart goda! 😀

Svara
Åse 11 september, 2016 - 14:49

Till 94 grader i innertemperatur 🙂 Skiljer sig mycket från ugn till ugn, jag har en stor ugn så mitt bröd behövde vara inne i ca 50 minuter.

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.