Skön helg på Er!

31 juli, 2009

Trevlig helg på er!
Vi åker till GBG i morgon för att gå på U2 konserten sedan blir det utgång och hotellvistelse och bara en massa mys! Så jag kommer inte kunna svara på frågor m.m under helgen.

Efter helgen kommer jag börja introducera mer kolhydrater (GI låga) och dra ner på fettet, ska bli spännanade!
Det är svårt att ta de sista kilona med så pass mkt fett som jag äter nu, vid min vikt och längd så gör jag ju inte av med så mkt energi och då knatar det lätt iväg med kalorierna när man äter massa gottigt och energirikt =) Upp i vikt går man ju inte med så lite kolisar fast man äter massa fett, men däremot blir det stillastående.
Men några lightprodukter kommer då rakt inte in hos mig utan det blir bara lite mindre fett och sedan nyttiga kolhydrater i form av mitt grova nötbröd, lite mer bär och så. Ris, pasta och sådant kommer jag fortsätta hålla mig borta från.

Sköt om er tills vi hörs igen!!

43 kommentarer
1

Du kanske också gillar

43 kommentarer

Jajja 3 augusti, 2009 - 11:29

Hallå.

Hoppas att helgen varit super, hörde att det var ordentligt tryck där=) Lite avis faktiskt.

Lycka till med dina sista kilo nu, det tar du enkelt, du e ju grym.

Jajja.

Svara
Esther 3 augusti, 2009 - 10:57

Jag tycker att din nya strategi låter bra. 🙂

Svara
carolina 3 augusti, 2009 - 10:09

Hoppas ni haft en trevlig helg! Sp¨ännande att införa kollisar igen, det kommer säkert gå bra! Hur gör du med träningen? Kör du power walk än så länge? Jag har kört havregrynsgröt varje morgon sedan jag började med LC, men jag tränar ca 5 dagar i veckan. Innan jag börjad med LC var jag tröstlös, tränade asmycket och bara skar ner på maten hela tiden, och visst, jag nådde min målvikt (59) men såfort jag åt aningens mer gick jag upp, ibland flera kilo på kort tid. Det var först nu, genom LC, som jag faktiskt 1) mår bra, 2) har energi att träna! (har förbättrat mina löptider väsentligt) 3) samt har en känsla av kontroll, jag kan faktiskt gå på en fest och äta!

Så jag tror ditt införande av lite kollisar kommer gå jättebra! Tack igen för allt peppande!

Svara
1 2 3 4

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.