SITGES! Tredje året i rad! Bokningsbar!

17 april, 2015

Först och främst, jag har läst alla era kommentarer i mobilen men ska läsa dem i lugn och ro via datorn också men jag är tacksam ooch glad att ni har tagit er tid att kommentera och dela med er av era tankar, Tack rara! ❤️
Vi har haft ett fantastiskt dygn i Göteborg och jag ska berätta all about it i morgon!
Nu är jag slut som artist och vi ska strax ha TV mys med kidsen i soffan till ett pausat Let’s Dance! (Tack gooooode gud för inspelningsbar box!)
Men vet ni jag måste bara dela med mig av detta!
Vi åker till Sitges för tredje året i rad! Resan har bara blivit bättre och bättre och förra året satt vi på beachcluben och planerade för detta årets resa och vi var överens om att vi ville fokusera mer på Hälsa, Må Bra med betoning på livets goda, bli ompysslade, ta hand om sig själv och när jag sedan släppte min nya bok Ät & Njut så var vi överens! Vi skulle göra en Ät & Njut resa!
Och jag är stolt och lycklig över att kunna berätta att mina bästa manliga vänner Mats och Magnus följer med som inspiratörer! Både två har gjort en hälsoresa, lyckats vända det goda, lata livet till en positiv hälsospiral och båda har gått ner massor i vikt med en personligt anpassad lågkolhydratkost, de har båda lyckats balansera kost, träning och livets goda!
Jag, Anna Hallén, Mats & Magnus Carlsson kommer göra vårt bästa för att peppa, inspirera, ge positiv energi och massa kunskap! YAY!!
Hoppas ni följer med till UNDERBARA Sitges 16-23 september!


Läs mer HÄR!
DSC06307-Redigera

12 kommentarer
0

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Mot Spanien och Sitges! - Johanna Toftby 15 september, 2015 - 18:17

[…] sedan vidare mot Barcelona och Sitges! Herre min gud så kul detta ska bli! Jag kommer vara med på Åse, 56 kilos inspiration och hälsoresa till  Sitges som dom gör nu för tredje året. Vi ska träna, lyssna […]

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.