Sista anmälningsdagen!

I morgon kör vi igång!
Läs i genom beskrivningen noga!

Börjar du i morgon, dvs du har ingen viktminskning att redovisa ska resultatet skrivas in: 0,0 (för viktminskning och 0,0 (för total viktminskning) inga + eller -.

I dag är även sista anmälningsdagen, inga undantag!

En anteckning bara:
Om du har lördagar eller söndagar som vägdag så går det bra att skriva in resultatet tom söndagarna.
Mao: Vägning gjord under veckan redovisas på fredagen, i vissa fall även lörd o sönd (för de som väger sig lörd-sönd)

Jag vill även säga att det går bra att redovisa viktminskningen även innan fredag (om du tex väger dig onsdagar) MEN det kommer inte in i tabellen förrän på fredagen.
Glöm inte att skriva in ett + eller- framför dit minskning eller uppgång och glöm inte totalsumman! Glöm även inte att lägga resultatet i rätt kategori! (Vecka 2, etc, inte kategorin Vår-Raset08!)
Redovisningar som inte följer mallen godkänns inte, så hittar du inte ditt resultat i tabellen så kan du redigera din redovisning (hur du gör står tydligt i beskrivningen)

Frågor?
Skriv dem här.

Se även till att ditt lösenord fungerar så jag slipper ha 25 stycken i morgon som mailar om att de inte kommer in 🙂

 1. Går det alltså fortfarande att anmäla sig till detta. Jag hade fattat det som att det var sista dagen för någon dag sedan. jag skulle också vilja vara med!

  Hälsningar Lotta

 2. Skall jag börja på 0 som är resultatet från vårens omstart eller skall jag börja på -1,7 som är min totala viktminskning på väg mot mitt mål -30,0kg?

 3. Du ska börja med den minskning du gjort sedan 1 januari 2008, det är då Vår-Raset utgår från 🙂
  har du inte vägt dig än i januari så börjar du på 0,0

  [quote comment=”15117″]Skall jag börja på 0 som är resultatet från vårens omstart eller skall jag börja på -1,7 som är min totala viktminskning på väg mot mitt mål -30,0kg?[/quote]

 4. Hej!

  Jag har anmält mig hos dig. Jag väger mig på måndagar. I måndags hade jag gått ner 0,5 kg sedan veckan innan. Kan jag då imorgon skriva in att mitt resultat för veckan är -0,5 och detsamma för det totala resultatet?

  Sedan undrar jag om jag redan på måndag kan skriva in resultatet som jag får efter att ha vägt mig då? Jag är helt inne på att det ändå inte kommer att synas förrän på fredag. Men jag är rädd att jag glömmer det annars…

  Och så måste jag ju passa på att säga att det här är en SUVERÄN idé. Man blir jättesporrad av sådana här saker… 🙂

  Ha en bra dag!

 5. Hej!
  Är det ok om jag kommer med på riktigt nästa vecka? (Jag kan ju i och för sig skriva in +/-0 för denna vecka…) Jag och kärleken bor inte hemma just nu eftersom vi renoverar (=TOTALTOTALrust!!!) badrummet just nu … Vi har INGENTING där inne och var vågen tagit vägen vet jag inte, däremot har vi ett finfint damm-moln över…allt!! Men det är helt OK för det blir så bra sen, när det blir klart! Och då kan jag haka på vågen igen!
  Ha en sköööön helg! Kram från Sara

 6. Hej hej!

  Registrerade mig igår för vårraset men har fortfarande inte fått något lösenord skickat till mig! Tack på förhand:)

 7. Hej!

  Åh, vad synd att jag inte hann med att gå med här! Jag startade på egen hand den 2:a januari och har minskat 1.6 kg sen dess. Min målvikt är 64 kg och jag väger idag 76.1 kg. Har reggat min vikt varje dag och går ner ca 1 hg/dag. Går det inte att få skriva in sig och gå med i efterhand? Visste inte att denna sida fanns förrän i går kväll då min vännina sa att hon gått med (min dator har tyvärr havererat för tillfället, är under upplagning).

  Hälsningar Rose-Marie i Arbrå

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..