Hej raringar! Finns ni kvar!? ;)

Nu är vi hemma efter en fantastiskt rolig och trevlig Danmarksvistelse med Riisarna och alla våra barn! Men allt gott har ett slut!
Och nu ser jag fram emot vardag, jobb och tillbaka till BRA mat och MOTION!
Pust, det är en trött kropp jag har nu efter lite för mycket slarv.

I dag blev det detta till lunch! Tröttnar aldrig! Croque Monsieur på kesoplättar.
Bra energivärde och nutrientfördelning för min kropp.

För er som frågar: 250 kcal, 4 gram kh, 25 gr protein och 15 gr fett (kokosfettet inte inräknat)

100 gram keso
1 ägg
2/3 msk fiberhusk
nypa salt

Så här gör jag perfekta kesoplättar!

Mixa allt med stavmixer.
Hetta upp en stekpanna (en bra teflon! VIKTIGT! Jag har OBH Nordicas) och innan du klickar ut smeten så sänk till 60% av maxvärmen (Jag tar 6 av 10)
Klicka ut 2 plättar med sked. Efter några minuter så vänder du plättarna och plattar ut dem lite med en stekspade. Vänd sedan igen och igen.
Plättarna ska gå i pannan i ca 6-8 minuter.
Sedan lägger jag på:

2 tunna skivor rökt skinka, 1 tsk dijonsenap, 1 tomatskiva och 2 skivor ost. Lägger på den andra plätten som ett lock och släcker pannan och låter plättmackan ligga kvar en stund.

Voila! Mmmmmmmmmmm!!!

IMG_1288

 

I dag är jag på tok för slö och slapp och trött men jag har lytt Leila (min coach) och lagt fram träningskläderna så att jag mentalt förbereder mig för i morgon =) Jag tänkte följa ett av Runkeepers träningsprogram så det blir löpning 3-4 ggr i veckan.

IMG_1297

IMG_1294
Köpte nytt sportarmband för min iphone i går i Danmark – roooooosa så klart!

Köpte denna söta blusen på Lalandia, märke Culture. Sååååå söt till ett par jeans eller jeansschorts!

IMG_1299

IMG_1300

 

Sköt om er! Nu blir det mys i soffan till en bra film! ♥

  1. Hej!
    Låter som ni har haft det underbart på Lalandia. Såg på bilderna att din äldste son också var med ,undrar om han tyckte det var roligt där eller om det är för lite mindre barn? Vi har funderingar på att åka dit på höstlovet och dottern är 13 är gammal.

    1. Där fanns 3 attraktioner som passar vuxna och äldre barn! Han tyckte där var helt ok! Hade han haft sin kompis med så hade han haft ännu roligare.

  2. Mmmmmm…..mumsigt. Ser gott ut, härligt frukosttips. Efter semesterslarv 😉 behövs nya tag. Gott vin till maten och en god glass till efterrätt lite för ofta, men det är ju så gott. Bra taktik att lägga fram träningskläderna för att förbereda sig mentalt för att få till det. Det är ju väldigt lätt att inte få tid till träningen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..