Santa Maria kryddor

6 november, 2009

Köpte två nya kryddor idag från Santa Maria, sådana med inbyggd kvarn, verkar sååååå smarriga så kan knappt vänta med att använda dem! 😉
Finns hur många goda nya kryddor i sortimentet som helst!

IMG_3840

17 kommentarer
0

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Mariah 11 november, 2009 - 11:03

Hej!
Dessa kryddor är mycket smakrika & goda.
Chciken & Steak är favoriten hemma när vi gör kyckling i alla dess former.

Chili flakes har jag letat efter ett recept här på sidan,
vem gör dom och hur ser burken ut?

Jag vet inte riktigt vad jag letar efter när jag botaniserar i kryddhyllorna på ica 🙂

Jag använde chili spice mix från Santa Maria igår, totalt SMAKLÖS! En riktig besvikelse.
Så därför vill jag ha ett alternativ nästa gång det ska vara chili 🙂

KRAM!

Svara
Åse 11 november, 2009 - 11:14

Chiliflakesen är en vanlig krydda hos Santa maria så de ska finnas bland dem 🙂

Svara
Mariah 11 november, 2009 - 13:10

En liten vanlig storlek med blått lock och etikett?

Jag ska fråga på ica tänkte jag om dom kan ta hem den till sitt sortiment.

Svara
Åse 12 november, 2009 - 10:16

Yeps =))

Svara
Linda 9 november, 2009 - 21:33

De ser verkligen spännande ut kryddorna. Jag ska inhandla dem med.

Svara
Ida A 7 november, 2009 - 14:56

Supergoda kryddor! Använder dom ofta på kyckling och när jag gör rotsakspytt – då är carlickryddan underbar!
Ha en härlig lördag, själv har jag städat hela fm och ska göra gorgonzolafylld lövbiff till kvällen, det är gott!
Kramis Ida A

Svara
Christina 7 november, 2009 - 00:34

De kryddorna använder jag flitigt till pasta.

Svara
Mariaros 6 november, 2009 - 20:18

Hej Åse.

Det var ett tag sen jag skrev.. Kryddorna ser spännande ut. Kom på att jag måste tipsa om ett bröd. Frökusar bakade på dinkelmjöl.(inte enbart) På är det rostade frön från pumpa, solros o lin. Det är Fazer som gör dom. Det är 104 kcal/skiva och 14 g kolh. Supergoda, även att rosta.

Ha det gott.

Kram Maria

Svara
vickan 6 november, 2009 - 19:38

de är suuuuuvveräna. använder min fine white pepper varje dag. och five går oxå varm här! och kan även rekomendera chicken & steak. Sen SER de ju så läckra ut oxå! 🙂

Svara
Ullis 6 november, 2009 - 19:21

Mycket bra tips, måste genast botanisera i kryddhyllan, verkar ju finnas hur mycket guldkorn som helst där. Kanske har de inte hunnit till vår lanthandel ännu men hopp finns, får ta en titt imorgon. Själv har jag kommit tillbaka efter alla kalas o känner mig på rätt nivå igen. Mår mycket bättre nu trots en förkylning som smyger sig på. Trevlig helg. Kram.

Svara
Mia 6 november, 2009 - 17:03

Hej Åse..

Det var ett tag sedan jag tittade in här pga att jag har mucho o soklan för tillfället.

Pepparkryddan är jättefin och tacksam, vi använder den ofta.
Trevlig helg Åse!

Kram Mia

Svara
Madde 6 november, 2009 - 16:36

Gillar också dessa kryddor med inbyggd kvarn

Svara
jessicahjalmarson 6 november, 2009 - 16:16

hej åse
jag har faktiskt inte provat nån sån krydda så jag skulle blir jätte tacksam om du skriver recepten som du använder dom i =) !! Tack igen för din supersida här på nätet!!!! kram jessica

Svara
Jessica 6 november, 2009 - 16:00

Ja dom är supergoda!! Är svag för alla kryddor och köper så fort jag ser nya!!hahaha

PUSS

Svara
Anneli 6 november, 2009 - 15:51

Jag har vitlökspepparn den är jättegod.

Kram Anneli

Svara
Linruz 6 november, 2009 - 15:48

Kan bara säga att jag älskar dem Åse.
Har inte just de du köpte men BBQ& Grill MESQUITE och
Chicken & STEAK.
Suveräna.
Tanken är att köpa fler.
Gillar just att man maler direkt ner i rätten.
kram kram

Svara
Åse 6 november, 2009 - 15:51

Ja precis! Nymalda kryddor är ju alltid godast!!! Ska lägga de du tipsade om på minnet! Mumma!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.