Uppladdat via mobilen

Något jag saknar här nere är en riktigt god sallad. De flesta sallader här är ganska tråkiga. När jag kommer hem ska jag göra en stor smarrig Caesarsallad!
I går blev det ju lite mer kolhydrater än det blivit innan i form av söt sangria och smaskig sockerdrink och jodå, idag har jag varit rejält godissugen.. Det är verkligen en påtaglig skillnad. Idag har vi varit ute och kört i Mallorca och gått läääänge på marknaden i Inca så motion har jag fått! (men två snygga skinnväskor rikare)
Nu sitter jag i bilen hem, trött men nöjd efter en skön dag på denna fantastiska ö.
I morgon är det 1 vecka kvar här och det enda jag saknar är min kesellafrukos 🙂

Stor kram på er!

  1. Ni verkar ha det riktigt bra där nere, men förstår att du saknar din vanliga frukost, det är den som får mig att stiga upp på morgonen 😉

    Hur känns det att inte ha en våg tillhands? Att inte kunna väga sig? Själv väger jag mig en gång i veckan och har svårt för att inte göra det. Och som du skrivit innan är du ju ett ”kontrollfreak”. Men det är kanske bra att komma ifrån det ett litet tag? Ha fortsatt sköna dagar! Här i skåne är det sol men tyvärr blåser det en hel del 🙁

    Kram

    1. du det är så himla skönt! jag tror jag kommer ta vågpaus resten av sommaren! och ta resterande kilon utan den kontrollen. jag har rätt så mycket fester etc inplanerat så det blir nog svårt att gå ner mer än något kg under sommaren och då är de bättre ut koncentrera sig på att göra bra val så ofta jag kan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..