Saffransplättar

7 november, 2012

Jag älskar saffran, det har ni nog märkt! Har en hel del saffransrecept här! I morse blev det därför kesoplättar smaksatta med saffran och så hjortronyoghurt till! Så juligt, så gott!
Prova!
1 ägg
100 g keso
3/4 msk fiberhusk
en nypa stevia strö
0,5-1 paket saffran
Yoghurt:


2 msk grekisk yoghurt
frysta, upptinade hjortron
Mixa ingredienserna till plättarna och stek i kokosfett på medelstark värme. Jag klickar först ut två klicka och låter det steka på 5:an (jag har upp till 10) i några minuter. Sedan vänder jag plätthögarna och plattar till dem och steker vidare. Alt som allt ca 5 minuter på varje sida.

Ett annat saffransrecept kommer upp senare! Värt att vänta på, tror jag (har inte smakat än, precis tagit ut från ugnen)
Nu ska jag jäkta i väg! Blir en brådisdag!! Ska avsluta veckans jobb för Fontana och sedan har jag en del att fixa med för i morgon drar jag upp till Enköping/Stockholm med Vickan! Woooop Wooop!!


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)
25 kommentarer
0

Du kanske också gillar

25 kommentarer

Julklappstips - Davida Cashmere - 56kilo - LCHF Recept och Livsstil! 14 december, 2016 - 11:02

[…] och Michelle har haft en mysig frukost ihop, jag gjorde saffransplättar, muuuuuuums! Lite yoghurt och bär till […]

Svara
Susanne 29 november, 2015 - 18:53

Går det att frysa din Goa saffransostkaka??

Svara
Åse 30 november, 2015 - 09:13

Det ska absolut kunna gå =))

Svara
Tips inför julen | Ett sötare blod 10 december, 2012 - 21:48

[…] gör saffranskesoplättar istället för lussebullar. Själv har jag provat Birgitta Höglunds saffranskakor med mandel och […]

Svara
Annie 21 november, 2012 - 22:21

Gjorde det där receptet igår till lunch och GUD så gott det var! Jag är galen i både lukten och smaken av saffran! 🙂 Ska omedelbart skriva in det där receptet i min receptbok så det inte glöms av!

Svara
sarah 9 november, 2012 - 15:55

Testade receptet idag! 🙂 Det var JÄTTEgott! Åt det med kessella blandat med vaniljsocker(på vaniljstång & sötningsmedel, givetvis.)
Länkade till ditt recept när jag bloggade om det nyss. 🙂
Älskar din blogg, tack för all inspiration!

Svara
Helena 9 november, 2012 - 11:47

Mums vilka goda plättar! Provade med hallon istf hjortron då jag inte hade det hemma. Ska testa hjortron nästa gång.

Svara
Monika 8 november, 2012 - 21:21

Är det HUSK Lindroos pulver (ispagulafröskal) som du menar (Apoteket eller Hölsokosten)? eller ?

Svara
Åse 9 november, 2012 - 07:43

Det är lindroos FIBER-Husk. Inte samma som HUSK.

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.