Saffranslax

23 november, 2011

Detta är en av mina favoritlaxrätter. Galet enkelt och lika galet gott om man gillar lax och saffran! Saffran är vi ju extra sugna på nu när det går mot jul! =)

6 personer

6 laxfiléer
2 burkar (a 2dl) Creme Fraiche med smak av Saffran och Tomat
2 dl grädde
0,5 gul lök
salt, peppar

Lägg laxfiléerna i en form, salta och peppra. Fördela finhackad lök ovanpå och vspa sedan ihop creme fraichen och grädden och häll över. Grädda i 200 grader i ca 15 minuter.

 

19 kommentarer
0

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Sofia 8 maj, 2012 - 17:57

Testade det här receptet förra veckan. Resultatet var att jag fick tyst på mannen i huset (som inte går i vanliga fall), alltså Mycket väl godkänt!
: )

Svara
Snabblax | Johannas LCHF 27 april, 2012 - 14:00

[…] och hällde över. Gräddade i ugnen på 200 grader i en kvart. Receptet har jag hittat hos Åse. Klicka här för att läsa receptet i sin […]

Svara
Åsa 17 december, 2011 - 18:32

Åh gjorde denna i kväll ..såååå gott !!! Grabbarna på 20 månader åt så det stod ut ur öronen på dem 🙂 Kram

Svara
Kickass middag | Fett lätt 30 november, 2011 - 07:21

[…] åt vi en riktigt god middag! Hittade det här receptet och ville såklart prova med lite saffranssmak nu framåt […]

Svara
Dessi 24 november, 2011 - 11:29

Nom! Jag lagade det här igårkväll och det var jättegott! 🙂 Nu räcker det till två matlådor dessutom!

Svara
Åse 24 november, 2011 - 12:56

Härligt Dessi!! Det är supersmarr!! Kram!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.