Ryggbiff m. potatisklyftor och ädelostsås

2 januari, 2006

2 personer á 9 pts

300 g ryggbiff
Lite margarin att steka i
Kryddor
Potatis valfri mängd
Kelda ädelostsås
0,5 msk ljus maizenaredning
0,5 dl matlagningsvin vitt

Gör så här
Tvätta potatisen och klyfta den. Salta, krydda och lägg på bakplåtspapper. Ugn 225° i ca 40 min
Salta och peppra biffarna och stek dem i ganska het panna (4/6) ca 5 minuter på varje sida.
Koka upp såsen och häll i matlagningsvinet + redningen
Servera en god sallad till.

Källa: Eget recept


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)

Du kanske också gillar

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.