Rödvinspytt

15 juni, 2007

Jag har fått dille på Touch of taste fonder! Variationerna är oändliga och de ger sååå mycket smak att kryddor i princip är onödiga. I denna rätten har jag använt rödvinsfond som ger mycket god rödvinssmak!

4 personer á 6,5 pts (8,5 pts med nya duoval)

400 g 10% nötfärs
1 stor burk hela champinjoner
1 gul lök
1 Milda mat Extra
Touch of taste rödvinsfond efter smak
Valfri mängd potatisar
lite kinesisk soja

Tärna potatis och förkoka en liten stund.
Stek upp färs, lök och champinjoner och blanda sedan i grädden, sojan och fond och lägg i den tärnade potatisen och låt sedan allt småputtra tills potatisen är lagom mjuk.
Servera med god sallad eller grönsaker och gärna ett stekt ägg.
[singlepic=69,150,113,,]

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Hanna 1 augusti, 2008 - 10:37

I går provade jag din rödvinspytt. Den var helt otroligt god. Barnen som annars är väldigt kräsna åt faktiskt allihop, även om två av dem tog bort champinjonerna. 🙂

Svara
Fullt Hus! » Upppiggad! 31 mars, 2008 - 16:34

[…] hoppas jag älsklingen kommer hem så jag kan slänga ihop en rödvinspytt, är såååååå […]

Svara
Sara 17 juni, 2007 - 22:14

Smarrigt värre! Måste prova någon dag!
Ha en skön Kreta-resa! / Sara
P.s Nu hittade jag ”privat-knappen”!! 🙂

Svara
Ulrika 17 juni, 2007 - 20:23

Gjorde detta idag. Blev SUPERGOTT!!!!!
Tack för att du delar med dig av allt!
Är ganska ofta inne på din fina sida och kollar. Har aldrig förut skrivit.
En sådan prestation du gjort!!! Många grattis till dig, du har varit superduktig.

Svara
~ Maria ~ 17 juni, 2007 - 09:58

Jummie, detta blir middagen hemma idag – låter verkligen jättegott!
Hoppas att ni har bättre väder än oss, här spöregnar det :-/

Kram!

Svara
Lottani 17 juni, 2007 - 09:29

Åhh det lät jättegott! Måste försöka mig på det någon dag 🙂

Svara
Malin J 16 juni, 2007 - 09:55

Ja visst är det bra fonderna! Prova att steka skivad potatis, morot och lite lök i grönsaksfonden, Ingen olja behövs då, blir supergott.

Svara
jenny 16 juni, 2007 - 07:20

smask! det blir middagen ikväll.
TACK

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.