Reportage

8 juni, 2011

I dag har journalist Jessica Danielsson och fotograf Magnus Torle varit här och gjort ett reportage för Hemmets Journal, reportaget kommer handla om Viktminskning med LCHF och jag tar upp att jag viktminskat o ätit enligt min egen LCHF metod där jag hittat en nivå som passar mig och som kan implenteras i vår familj. Jag är lyckligt lottad som får möjlighet att nå människor och inspirera dem att lyssna på sin kropp och hitta sin egen nyckel!
Jag bjöd på LCHF ostfrallor som var uppskattat!

20110608-063239.jpg

15 kommentarer
0

Du kanske också gillar

15 kommentarer

anette 11 juni, 2011 - 11:08

Tack för all inspiration. Träffade en tjej igår på en fest och hon hade gått ner minst 25 kg med LCHF på ca 7 månader. Kanoners tjejer. Ni inspirerar så otroligt. Dina recept Åse är så goda, jag testar dem ofta och har många favvosar redan….men NU måste jag slaviskt testa VARJE dag att äta LCHF. Men vinet tänkte jag på, hur mycket törs man dricka? Är det inte lite vikt uppgångs kling i det? Ha en fin somamrdag

kramar @nette

Svara
Mariah 10 juni, 2011 - 09:03

Alltid lika fräsch & snygg! 🙂
Ser fram emot tidningen i höst.
Jag ser i mitt inre hur framsidan ser ut
”Få bort semesterkilona med Åses lc tips” 😀

Svara
Sarah 9 juni, 2011 - 22:44

Hej vännen!
Har nu i en månad följt dina recept rätt slaviskt 😉 gick ner 3.5kg rätt omgående.. Men efter en grillbuffe’ med massa kolisar vipps upp all vikt. Och nu en vecka efter (på diet) ett kilo till +. så alltså 1kg upp totalt 🙁 vad gör jag för fel?
Kraaaaam

Svara
Åse 10 juni, 2011 - 00:08

+4,5 kg upp efter en grillbuffé är omöjligt, dvs rent viktmässigt möjligt (vätska) men inte är det fett! Lägg undan vågen o fortsätt köra, vågen kan ibland distrahera en. Kram!!!!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.