Raringar!

5 oktober, 2009

Tack vänner för era små söta kommentarer! Jag hoppas ni har tålamod att kosten just nu inte riktigt är i fokus här, så det blir nog stiltje här veckan ut också.
Jag mår bra! Har haft en otroligt bra postoperativ upplevelse. Har inte haft ont för fem öre, visst spänner det och eftersom jag varit tvungen att gå lätt framåtkrökt för stygnens skull i magen så har det varit lite jobbigt för ryggmuskler m.m men jag klagar verkligen inte!
Jag är såååååå glad att jag gjort detta!! Jag inser nu hur jag verkligen inte kunnat glädjas riktigt kring min viktminskning fullt ut  eftersom barn och viktminskningar under åren lämnade byst och mage åtgångna 😉
De tog bort 740 g fett och överflödig hud från magen och det är galet att jag inte längre har en falukorv att grabba tag om där 🙂 Att inget hänger ner till naveln ovanför det (bysten) är även det sjukt roligt!
Jag hoppas att jag, kan inspirera andra kvinnor att det INTE är något fult och fåfängt att ta till plastikkirurgi för att rätta till det som barnafödande och viktminskningar fördärvat. OM man accepterar och inte störs av det så är det ju inga problem, men vi är många som inte känt igen vår kropp när man väl nått sin målvikt och är klar med barnafödande och som inte kan acceptera det.
Jag har i princip bara fått positiv support kring detta! Visst har jag i stött på en uppenbar avundsjuka men så är det, det får stå för dem, ibland kanske det inte är lätt att handskas när någon gör det man själv innerst inne vill fixa till.
Det kommer komma bilder här (bikini), men det dröjer nog 2-3 månader till, tills allt läkt och utvecklats klart.

Stor kram kommer här, för att jag har bloggvärldens raraste besökare <3

74 kommentarer
0

Du kanske också gillar

74 kommentarer

sandra 17 oktober, 2009 - 20:29

Hej Åse!!!
har fått tips av Diana att besöka din hemsida…är lite nyfiken på din operation främst dem på magen ,,om du vill kan du mejla och berätta för jag är sugen att göra,,,,,
MVH Sandra

Svara
Jenny 16 oktober, 2009 - 12:16

Å du behöver inte svara på mina korkade frågor här ovan!! Läser man så ser jag ju!! Grattis till dig!!
Nu en annan (säkert lika korkad fråga)!! Detta du har gjort är det att ta bort hud eller? Är det något som landstinget betalar eller får man bekosta det själv?

Mvh Jenny

Svara
1 5 6 7

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.