Räkmacka Deluxe

4 maj, 2017

Hej hej!
Det blev tidig mysfrukost idag framför TV:n, gjorde en laddning tekakor i går och en ny idag! Bra att ha i frysen.


ALLTID ägg till!  =) Keso kan jag få sådant sug till ibland! YUM!

Jag ändrade receptet lite, tog 0,75 dl mandelmjöl istället och 2 msk pofiber, smeten flyter ut lite bättre och blir luftigare =) Som tekakor! Smarriga!


På kvällen sedan blev det en rejäl räkmacka! Alltså så gott!


Jag stte sonika ihop två bröd och fyllde på med ägg, räkor, citron, gurka och majonnäs 🙂


Njut av dagen! 💖

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Maria 5 maj, 2017 - 09:47

Oh så gott der ser ut 😀 Dina tekakor/scones är det godaste lchf-bröd jag ätit. Har bakat mängder, brukar ha dom som
hamburgerbröd. Ska testa och göra långa vitlöksbröd oxå. Så TACK för detta recept.
Sköt om dig. Kram Maria

Svara
Åse 5 maj, 2017 - 10:29

Vad roligt att höra Maria! KRAM på dig!

Svara
Marina Pettersson 5 maj, 2017 - 06:17

Hej! Jag har fått dina mail en längre tid- tack! Av olika anledningar har de tyvärr blivit olästa 😟Men nu gick jag in och blev nyfiken på dessa thekakor, verkar spännande! Finns receptet här bland dina mail, eller kan jag söka det någon annan stans? Vänligen Marina 🌺

Svara
Melina 4 maj, 2017 - 22:09

Gud vad gott det såg ut 😍😍

Svara
Anette 4 maj, 2017 - 12:51

Blev det inte lite söt eller ”kakig” smak av mandelmjölet i matbröd?

Svara
Åse 4 maj, 2017 - 12:54

Nej det tycker jag inte men det beror vad man blandar med.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.