Räkfrossa

18 maj, 2010

Lite smålyx en måndagskväll – i brist på sommar och sol så kändes det lite somrigt med lite räkor och vitt vin.
Till räkorna hade jag baguette så klart (kan man äta räkor utan färsk baguette??), ägg, citron och en tomat och avokadosallad smaksatt med citron och lite havssalt, fyra olika röror: Lallerstedts Aioli Lime, Örtaioli, Bröderna Franzéns Räk parmesanröra och Skagenröra.
Såååååå gott men ack så mätt jag blev!

24 kommentarer
0

Du kanske också gillar

24 kommentarer

Cybertjejen 23 maj, 2010 - 21:13

Så gott!

Svara
Emma H 18 maj, 2010 - 23:03

Åhh va gott det såg ut, det måste bli räkfrossa snart..

Kram Emma

Svara
Aika 18 maj, 2010 - 19:05

Åh vad musigt! Varje gång jag tänker räkfrossa, tänker jag på vår danmarkstura för sisådär 6 år sen. ”Ska vi inte fuuuuuuska lite till, blir bara 4h extra”. Det var en billig fylla, haha!

Svara
Åse 18 maj, 2010 - 19:06

Haha, ja nya föräldrar på Grönbete!!
Vi måste ta en tura i sommar!!! jag har inte räkfrossat sedan vi var i väg då 2004!!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.