Pust…. ;)

10 november, 2014

God middag! Hoppas ni har en bra start på veckan!
Vi har haft en fullständigt späckad helg med familj, vänner, kalas och familjemiddag. Trevligheter men lite för tight schema. Nu blir det lugnare tempo dock! 
Boken är fortfarande inte lämnad till korr, vi har fått förlängt till onsdag, skönt! Då kanske Daniel kan få några timmars sömn i natt åtminstone… 😉 Jag ligger själv back rejält så jag behöver ta hand om mig i veckan med extra bra mat och extra mycket sömn och givetvis träning!
Syster och jag tänkte ta vid vår härliga vana med morgonträning.
Apropå träning så kan ni tro jag har träningsvärk i lår och rumpa efter 1 1/2 timmes hästridning på Islandshästen Kristall i Kullabygden i lördags 😉 Aj aj aj!
Vi var hos våra vänner på härliga Arilds Vingård i lördags och där blir man alltid bortskämd med både god mat, god dryck, vänskaplig värme och många skratt!
Vi sov över och begav oss tidigt till Helsingborg för kalas på Laserdome för vår Juni som fyllt 8 år. Efter det i väg till traditionella kåldolmemiddagen hos mami. ÄLSKAR!! Det lustiga var att vi visst hade haft kåldolmimiddag hos mamma exakt 1 år innan enligt instagram 😉
  Nu kommer det bli lite mer nya recept här och förhoppningsvis lite mer kostinspiration! =)
Jag vet att många av er mailat tidigare och varit nyfikna på hur en matvecka och fastetider ser ut för mig, speciellt när jag äter strikt och äter så som jag vet är bra för viktminskning, är det något ni hade velat ha?
 
Kramar till er!

14 kommentarer
0

Du kanske också gillar

14 kommentarer

nilsson 10 november, 2014 - 22:21

jag är ny här på bloggen, blev lite nyfiken på hur du fastar, vilka tider och vad du äter? är super glad att jag hittat hit

Svara
Emelie 10 november, 2014 - 22:09

Ja tack, det vore toppen! Jag äter enligt dina och andra lchf-recept sedan ett par månader men tycker ändå att det är svårt att hålla mängden kolhydrater riktigt låg. Det blir lite mejeri här, lite morötter där och så vips är det för mycket för att fettförbränningen ska bli effektiv. Samtidigt är jag livrädd för att dra ner på mängden mat eftersom jag tänker att det ska göra mig hungrig och att jag ska falla tillbaka i dåliga matvanor. Jag mår så gott av lchf men vill också ner i vikt! Tips på mättande men högeffektiv kosthållning vore underbart. 🙂 tack på förhand!

Svara
Anette Ryan 10 november, 2014 - 20:54

Är också sugen på din app. Har den kommit för Android?

Svara
Malin 10 november, 2014 - 19:10

Jaaaaa, hade varit mycket intressant att se hur du äter en ”strikt” vecka med fasta och så.

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.