ProPoints

23 november, 2009

heter det nya VV programmet! Såååå kuligt!

Från Karin Nileskogs Blogg

För oss är det viktigt att allt vilar på vetenskaplig grund och detta nya tar på ett helt nytt sätt hänsyn till hur den energi du får i dig tas om hand och omvandlas/bearbetas av kroppen. Tack vare detta har vi kunnat utveckla ett program som gör det busenkelt för dig att välja riktigt bra och nyttig mat samtidigt som du utan problem kan förgylla din tillvaro på olika sätt.

Detta låter väl bra!!! Att VV verkligen tagit senare års rön till sig, att det inte bara handlar om fettet! Utan att de flesta mår bättre genom att äta fibrer, lite mer fett och lite mindre snabba kolhydrater!

Jag och syrran ska dit på onsdag, vår gamla ”VV tid” när det begav sig 1998 😉 Härliga tider! jag hoppas VERKLIGEN att detta är ngt för mig för jag har ju alltid gillat VV systemet, gå dit på möten och väga sig, få roligt material, räkna prickar/points. Men däremot så vill jag ju inte ”straffas” för att jag inte väljer lågfettsprodukter och försöker dra ner på lite kolhydrater.
Jag vet inte vad jag väger nu men jag kan ju säga att mina grå jeans spänner lite så jag behöver nog komma i schack! Blir ju så mkt gott nu i november/december och då är det ju bra att få lite pli på sig!!

Ska bli spännanade att höra vad ni andra som ska dit i veckan kommer tycka i veckan och följande veckor!!

37 kommentarer
0

Du kanske också gillar

37 kommentarer

Liz 6 december, 2009 - 19:56

Hej
Jag började på den gammla pogrammet. Nu över gått till det nya pro points.
Jag har gått ner 13 kg nu på 12 v.
Det nya pogrammet är bra.
Lycka till med viktnedgången. Jag kämpar så det ryker .

Svara
Eva 24 november, 2009 - 15:46

Det där ska bli spännande att prova sen när våran lilla trea tittat ut 🙂

Svara
Mariah 24 november, 2009 - 13:20

*börjar seriöst fundera på att åka 26 mil i veckan för att prova* 🙂

Svara
Monica 24 november, 2009 - 14:14

Oj oj det låter långt, men har dom inte kvar sån brevkurs?? men det kanske du inte vill.

Svara
susanne 24 november, 2009 - 12:33

ska på vv i morgon väntar med spänning,hoppas det funkar bra då jag har fått en bra start så det inte tar stopp så jag tappar suget att gå ner då jag är så moteverad. lycka till alla

Svara
Anna D 24 november, 2009 - 09:48

Jag var där igår och det verkar lovande. Snokade även reda på att formeln numera beräknas på kalorier. fett och fibrer och är snällare mot fettet än tidigare…

Svara
Åse 24 november, 2009 - 10:18

Japps, visst är det kanon!! har också luskat fram det 😉

Svara
Annie 24 november, 2009 - 09:18

Spännande! Jag ska dit på torsdag, det ska bli kul!

Svara
Kristina 24 november, 2009 - 08:42

Hej tjejen! Igår var jag till Viktväktarna o fick nya kostprogrammet presenterat. Jag kan bara säga att det var längesen jag kände mig så motiverad o positiv till detta:) Och dessutom lättare:) Så jag anser att vv har gjort helt rätt o ligger helt rätt i tiden! Jag hoppas nu att detta ger en hälsosam viktminskning-vilket jag tror! Ska bli spännande o se vad du anser o tycker om nya programmet. Jag är iaf enbart positiv:) Kram på dig!

Svara
Åse 24 november, 2009 - 10:18

Vad roligt att du känner så, alla verkar vara odelat positiva!!!! Ska bli såååå spännande i morgon!!

Svara
maddiis 24 november, 2009 - 00:21

Jag har varit på möte idag och har faktiskt bestämt mig för att testa det. Det känns som om modellen är mer anpassad för hur man lever, vilket jag tror underlättar otroligt om man vill hålla sig inom ramen. Tyvärr hade det inte det lchf-fokus jag trott, utan det fokuserades på näringsämnena i livsmedlen, vilket iofs är klokt. Risken är nog ändå att det blir något av en fettjakt och det är synd.

Ska bli kul att höra din syn på det. Wish me luck! =)

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.