Projekt 45

Idag lyser solen med sin frånvaro men jag kickstartade dagen med 1,5 timme i mitt lilla provisoriska gym där uppe – en vana som jag kommer hålla hårt på nu.
Veckans andra styrkepass och i morgon blir det PT- timme – underbart!
30 min på löpbandet där jag varvade 10 km/h med vila genom att hoppa av på sidorna. Jag tycker att gå är så himla tråkigt så det brukar bli den här typen av intervaller istället.
Efteråt flödade endorfinerna och jag rev av ett styrkepass med fokus axlar/rygg:

3 x 12:

Enbensmarklyft med 10 kg viktskiva
Hantelrodd 10 kg
Liggande tricepspress 10 kg
Framåtböjd rodd, skivstång 20 kg
Stående omvända flyes 4 kg
Arnoldpress med Bicepcurl
Boll pass – mage
Omvända crunches på gymboll

 

Jag fyller 45 år den 24 juni och då ska jag ha en starkare kropp! Träning får mig att må så bra och jag vet att jag lätt prioriterar bort det när jag har mycket att göra, såååå fel!
Men jag känner verkligen att numera iom stresscoachutbildningen med ACT har de verktyg och insikt jag behöver för att prioritera rätt.
Jag vet också att jag ofta sätter upp mål som ibland är för höga, även när det gäller träning!
Slut med det!
Jag vill ha en stark kropp så att jag mår bra och kan leva så som jag vill leva. Det är en riktning, inget mål. Valen jag gör varje dag ska därför vara i den riktningen och hjälpa mig dit.
I juni fyller jag 45 år och jag vill se tillbaka på de här tre månaderna och veta att jag gjorde många val som var i riktning mot en starkare kropp!
och vet ni, vi är nog i Los Angeles L.A. veckan innan min födelsedag! Uuuuuunderbart!

Jag fortsätter med periodisk fasta och mat som min kropp och hjärna mår bra av! Inga som helst förbud bara bra och vanlig mat (i mitt fall lågkolhydratkost med guldkant då och då) och om något mer mindfull eating! Maria Helander har ju stresspodden och idag handlar det just om Mindfull Eating! Åh vad jag har längtat efter det avsnittet sedan hon i söndags berättade att det ska komma! Ni kan lyssna på det HÄR

Nyduschad och med min ACV redo för dagens jobb!

Nya gula tulpaner på bordet! Älsk!
Alltså jag är besatt i tulpaner!

Hoppas ni mår bra! Det kommer ett fantastiskt gott recept lite senare!! Kika in då!

 

LOADING..