Plain Vanilla på Campadre!!

kl 7.00 satte jag mig vid datorn och styrde kosan mot Campadre när kampanjen på fina Plain Vanilla började!!
Klickade hem dessa två! Jag och min dotter drar samma storlek så någon av oss får dem! Hade velat ha den första i denim men alla storlekar ryker ju så fort ://

I dag blir det frisörhäng hos goa Sara! Vi ska ta botten och topparna! Men först frukost!! Kesoplättar blir det här, löööööööööv them!!! Ikväll blir det LCHF Crepes med någon god fyllning, tips!????

 1. Underbara båda två! Lite halvkul att kunna dela kläder med dottern. Här kör jag och ”snart 14-åringen” ungefär samma storlek. Men vi har inte samma stil, klädmässigt. Det hade ju varit pinsamt om jag skulle dra på mig nånting som hon har – pinsamt för vem?! 😉
  Jag är ju svag för räkcrepes, så jag föreslår ju då räkor, men annars kan det ju bli lite ”matigare” med en köttfärsfyllning. Hmmm, får mig att börja fundera på dagens middag – blir nog den sedvanliga fredagstacon idag.
  Nä, nu ut i kylan och vägen mot jobbet…
  Kram ÅsaS

 2. Hej
  Jag lagar mestadels lchf mat hemma och får (såklart) mycke inspiration från dig. Nu är det såhär att en väldigt nära vän till mig vill att jag lagar en extra portion när jag lagar mat. Som hon ska ha till matlåda. Men vad ska jag ta betalt??? Vill ju inte gå back…Tänkta att du som lagar mycket mat kanske har en ide? 😉
  Det är ju inte så billig mat kanske.
  Kram Jenny

 3. Vad fina!
  Dom känns väldigt ”du” av det jag har lärt känna dig i bloggen 🙂
  Jag skulle köra på köttfärs och kantareller i dina crepes, kanske lite rucola och nån god sås på sidan 🙂
  ha en skön helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..