Hej hopp! Jisses vad tiden bara går!!
Fortfarande sjukstuga här hemma! SUCK!!

Jag har glömt att visa pizzan från i fredags, så gaaaaaaalet god! Hade mozzarella, pizzasås, kyckling, skinka, banan, jordnötter och curry på. Bottnen var min vanliga, men adderade lite bakprotein i. Räcker med lite så brukar resultatet bli lite bördigare har jag märkt så det gör jag ofta nu förtiden.

IMG_5357

I går åt vi detta, så simpelt men så gott. Stekt lax med zucchinipasta och limeaioli (Limeaioli recept i min bok ”Viktminskning med LCHF”)

IMG_5464

I går kom en potentiell klänning till julens festligheter som jag beställt! Älskar den och den satt bra så jag behåller den!

IMG_5467
Klänning härifrån

IMG_5470

Örhängen härifrån

2013-12-16 18.28.18-1

 

Jag är såååååå sugen på julmat idag!! Så jag tror att det blir julmat från Ica Maxis chark minsann! Wohooooooooo! =)
Världens bästa chark med såååå mycket gott och med den bästa och trevligaste personalen!

 1. För mig som jobbar på Ica maxi och speciellt i din ”närbutik” så är det väldigt roligt att få läsa/ höra sådan glad uppskattning! Tycker du är fantastisk som vill dela med dig av ditt liv på detta sätt och även av dina goda recept!

 2. Trist med sjukstuga när man mest vill pyssla på och njuta av tillvaron. Hoppas det kryas på sig snart iaf.
  Lax är alldeles för länge sedan som jag åt. Dags för det känner jag när jag ser bilden och känner suget i kroppen. 😉
  Ha det bra, du fina du! Kram

 3. Hej Åse,

  Verkligen jättefin klänning!

  Jag undrar över en sak gällande dina länkar. Dessa öppnas i samma fönster som ditt. Hade gärna sett att länkarna öppnas i ett nytt fönster/ny flik. Enklare att surfa runt på den nya länkens sajt utan att komma bort från din sida. Nu måste man backa bakåt i webbläsaren för att komma tillbaka till din sajt. Bara en tanke.

  Hälsningar, Helena

 4. Ibland är det bakepro i dina recept och ibland bakprotein. Har jag förstått rätt att dessa två är helt olika saker ?
  Väldigt snygg klänning förresten ! Tomten kommer nog bli förtjust när han ser dig i den 🙂

 5. Vilken söt klänning, passar dej verkligen! 🙂
  Här blir det pizza på fredag, älskar ditt recept på bottnen, men jag har pepperoni eller annan salami på min.
  Å oliver. Å jalapenos, Å kronärtskockshjärtan.
  Mums!

 6. Grym klänning! Blir såå sugen på att handla (ännu mer) snygga kläder. Skulle behöva rensa ur min garderob först…. Lite ‘farligt’ att gå in på bloggar som din och andra snygga tjejer med bra klädsmak, det blir fasligt dyrt… Är hooked på Please-jeans nu också. 🙂

 7. Hej!
  Jag skulle vara så otroligt tacksam om du kan berätta för mig vart ni har köpt den fantastiskt fina mosaiken som ni har i köket. Jag är helt förälskad! Snälla mejla mig 🙂

 8. Hej!
  Jag vet inte, det kanske bara är jag, men jag kan inte längre se dina blogguppdateringar. Klickar jag på länken för Blogg uppe i menyn så är detta det senaste inlägget som kommer upp. Klickar jag på Hem i menyn kan jag se att av rubrikerna att bloggen har uppdaterats efteråt, men Blogg-knappen i menyn verkar inte fungera som den ska. Tänkte bara berätta det så att du vet.

  Gott nytt år! 🙂

  1. Hej! Det har varit cacheproblem på bloggen som är avhjälpt men du kan behöva rensa din webbläsares cache för att rensa bort gamla cachefiler som gör att du inte ser nya inlägg. Gott Nytt!

 9. Om man kör rivstart, kan man äta din pizza då?
  Kör mejerifritt som du tipsat om men ost i mat. Plir det för mycket ost, då man har ost i både deg och på pizzan?
  Trevlig helg!

 10. Hej hej 🙂 vad är det för mild sås över? Hur har du gjort den? Tänkte göra köttfärspizza idag, kan ingenting om matlagning. Steker jag köttfärsen innan jag strör över de på pizzan och lägger in i ugnen?

 11. Hej hej 🙂 tack för svaret! Gud vad glad jag blev, när jag googlar på såserna så kommer de upp tomatsås, menar även den milda såsen den vita över hela pizzan, är den färdig ? En till fråga , Tänkte göra köttfärspizza idag, kan ingenting om matlagning. Steker jag köttfärsen innan jag strör över de på pizzan och lägger in i ugnen? Tack igen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..