Pizza Africana LCHF

9 mars, 2016

God morgon!
Hoppas ni har en bra start på veckan! Lillörda! Tjohooooo! I dag är det dessutom 14 år sedan jag och Daniel träffades för första gången! ❤️
Så jag ska fundera ut något lite extra gott att äta ikväll. Vabruari har fortfarande ite släppt greppet om oss helt, jag har haft ont i halsen två dagar nu men väljer att ignorera det, det försvinner snart.
Jag ska strax i väg på ett möte sedan jobblunch med bästa Anna (Hallén) och Gunilla för att börja sy ihop vår nästa Sitges resa som går av stapeln den 17-24 sep! Vi har utvärderat de tidigare resorna och syr nu ihop en resa som vi känner oss riktigt bekväma med och tillfreds med. 
I går blev det pizza! Så länge sedan jag gjorde lågkolhydratpizza så det blev min favorittopping med denna botten
Pizzasås, tre sorters ost, grillad kyckling, curry, banan, jordnötter och givetvis bearnaise!
Inte så snygg – men ack så god!

012A1889
012A1893

I eftermiddag kommer lite fler Dubaibilder förresten! KRAM!

10 kommentarer
0

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Kristina 10 mars, 2016 - 10:43

hej
men åh vilken pizza, kan du mer tydligt beskriva hur du gör med fyllningen. vilka 3 ostar använder du? steker du kycklingen i curry? ringlar du över kall bea på den varma pizzan?
trevlig torsdag!

Svara
Åse 13 mars, 2016 - 12:48

Hej!
Jag köper en färdig ostpåse som heter ”tre sorters ost” – kan vara Arlas men vilken ost som helst funkar!
1. Tomatsås
2. Riven ost
3. Grillad kyckling eller stekt kycklinfilé i bitar
4. Pudrar rikligt med curry över
5. Avsluta med lite mer riven ost + strör jordnötter på.
Bearnaisen är kall (Köper Biggans) som jag ringlar på när pizzan är ute ur ugnen.

Svara
Patricia 9 mars, 2016 - 18:02

Ååå. Blir så nostalgisk av den här pizzan! Åt något liknande med banan och curry i Tyskland när jag studerade där i slutet av 1980-talet. Måste testa i lchf-format 🙂

Svara
Karin 9 mars, 2016 - 11:28

Hej!
Jag undrar kan man dricka citronvatten under fastan när man kör 16:8 eller 24a timmars fasta? 🙂
Tack för en bra blogg! Kram

Svara
Åse 9 mars, 2016 - 11:29

Hej! Ja, det tycker jag! Ytterst lite energi i! Kram!

Svara
Ann-Sofie 9 mars, 2016 - 10:31

Vilken renovering ni har gjort och gör – kommer bli toppen när allt blir klart! Bävar lite inför vår renovering av tvättstugan…..huga att vara utan tvättmaskin ett par dagar…
TACK för det fina paketet med ansiktsmaskerna som kom igår, nu jädrans ska den här frugan få lyster och bli redigt snygg.:))
Ha en go onsdag och grattis till era 14 år ihop,klar det ska firas ♥ Bubbel kanske? ( självklart)
Kram ♥

Svara
Laila 9 mars, 2016 - 09:35

Ser väldans smarrig ut 🙂 tack för tipset till onsdagsmys.. Underlägger som pizzan ligger på, är den ugnstålig? Något som finns att köpa? Kram laila

Svara
Åse 9 mars, 2016 - 14:17

Hej Laila! Det är en Weber pizzasten 🙂 kram!

Svara
Anchi 9 mars, 2016 - 21:56

Då undrar jag en sak;
Köpte en sådan och fick googla hur man använder den. Det är ju en plåt med ”öron” på som jag förstår att man ska ha pizzan på för att sedan lägga på stenen. Men det ser ut som att du har pizzan direkt på stenen…? Går det? Pizzan är zupergod 🙂

Svara
Åse 9 mars, 2016 - 21:59

Yes! Jag gör på båda sätten! 🙂

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.