Pestolax

20 januari, 2009

Detta är ett gott och enkelt sätt att smaksätta lax. Serveras med grönsaker eller ris/pasta/potatis/bulgur.
Mums!

1 person á 8 points

1 laxfilé
1 msk grön pesto
1 msk pinjenötter

Ugn 225 g i ca 15 min – Klart!

img_6595

17 kommentarer
0

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Marie 6 mars, 2009 - 16:56

Mmm, vad gott allt ser ut =)

Svara
Cia 10 februari, 2009 - 14:42

Så enkelt och så gott! Testade laxen häromdagen och den kvar ju kanongod! kram

Svara
Sara 22 januari, 2009 - 20:22

Åh pesto som är så gott! Synd att jag inte har amningspointsen längre 😀 Hehe!

Svara
Fia 21 januari, 2009 - 22:52

Hej hej

Jag har följt din viktnedgång den här gången och tycker att du är duktig. För mig står det stilla och jag är så himla frustrerad. Det började fint hösten 2007 och stannade i mars 2008. Nu går det inte mer. 12 kilo gick jag ner som mest och nu pendlar jag tre kilo upp och ner. Vet hur jag ska göra men det går inte, motivationen tryter. Hur gör du för att behålla motivationen även om det blir ett plus? Jag är van vid plus, men känner att jag liksom inte orkar just nu. Jag vill gå ner… Kan du ge mig några tips?

Svara
vickan med matplatsen 21 januari, 2009 - 14:54

vad är det du har till?? ja lax och pesto är göööött 🙂

Svara
Åse 21 januari, 2009 - 20:38

Blomkålsmos! 🙂

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.