Peppad, peppad, peppad!

Nu har jag räknat points på allvar i en vecka och jag mår såååå bra!
Jag har överskridit lite i fredags och i lördags (inget godis dock!) och som jag sade så startar jag inte stort förrän 1 december så det känns skönt att köra så här fram till dess.
Är mycket motiverad och det är en fröjd att planera dagen och skriva in i checklistan.

I går åt vi Caesarsallad, ett tips för er till veckan – en god och mättande sallad! Muuuuuums!!

Ha en fin måndag ni alla!!

 1. Godmorgon!
  Checklistan måste jag bli bättre på att fylla i. Tror att jag har allt i huvudet men det har jag inte. Sedan man fick barn e man ju lite förvirrad eller vad tycker du? Lite nyfiken på vad du väger. Får man veta det den 1 december?
  Mvh Ulrika

 2. Viktväktaren:

  Ja då det får ni, ingen hemlighet 🙂 Jag är uppe och lufsar i samma gamla vikt som vanligt efter graviditet *suck* inte riktigt men bra nära!

 3. Härligt att du känner dig så peppad 😀 ..ser fram emot alla goda recept du kommer slänga upp, för du liksom Vickan är en enorm receptspruta med massor med goda recept 😀

  Kram

 4. Härligt att du är peppad, jag var det tidigare i veckan men helgen förstör det jämt… harkel! 😉

  Men inte kan du väl ha så mycket övervikt denna gång? Jag som tyckte du gick upp så lite under din graviditet. Fast det är ju lätt att det kommer många kilon där mot slutet såklart.

  Jag gillar verkligen dina recept jag också. Man kan liksom vara säker på att det blir gott. För allt jag testat har varit jätte gott och flera av dina recept är sånt vi lagar regelbundet! När vi viktväktar på allvar så kör vi nästan bara dina recept faktiskt 😀

 5. Det är så härligt att höra hr super peppad du är. ka bli så kul att sätta fart igen efter nyåret…då ska det räknas points till och med i sömnen. kram kram

 6. Du ser så vältränad ut på dina före och efter bilder, du har bra kropp då med andra ord =) Lyckans dig, Ska bli ett nöje att följa din blogg =)

  Mvh Åsa

 7. Måste tacka dig för en sååå inspirerande blog. Efter sista barnet som kom i juni har jag nu genom din fina blog och underbara recept lyckats bli av med 18 kg, även min smala gubbe går in på blogen & hämtar recept och räknar ut points =)

  Vad kul att du nu börjar ”uppa” så vi får ta del av dina fina recept och inspirerande checklistbilder. Har 14 kg kvar att bränna och snart slutar jag heltidsamma så då blir de lite tuffare, önskar därav lite kvällsgott tips på max 2 points. Sen undrar jag hur mycket points 90g köttfärs 5%-ig är ?

  mvh Annis

 8. Åse, så grym du är! Alltid så peppad och redo att bara ta tag i det 🙂 Jag har (fortfarande..) 20 gravkilon som jag vill få bort och det är väldigt inspirerande att gå in här för att få känslan av att det faktiskt ÄR möjligt.

 9. Godmiddag
  Hoppas ni mår bra. Jag bara undrar om du kommer att gå på
  vv möten eller kommer du att köra på ”egen” hand?
  Jag har nu blivit månadsmedlem på vv och gillar att ha daglig koll med hemsidan och kunna lägga in maten. Lättare översikt än med att fylla i cheklistan för hand. Så är jag nog lite data”nördig”. Jag skall försöka gå varje vecka men vissa måndagar är jag uppbokad på annat. Det känns fortfarande lite jobbigt att veta att jag är ständig medlem och går på viktminskning men det får jag ju tåla. Nu är jag väldigt motiverad och ligger på exakt 82 kilo i morse. Nu vill jag se 79.9 snarast. Ha en bra dag med lill skruttan och resten av familjen/ Mamma Mia

 10. Härligt att du är på g igen! Skickar en massa pepp och glödande motivation! Det kommer att gå som smort! Här kämpas det FORTFARANDE på! ;-D Men skam den som ger sig! Mindre än 2 kg kvar till målvikt nu!

  Tack än en gång för en supertrevlig och fräsch sida!

 11. Heej!
  Måste skriva och tacka för härlig inspiration,
  och massor av bra, enkla och goda recept!
  Jag har nyss fått bebis, 1 November 🙂
  och därmed massor av ”graviditetskilon”.
  Nu ska jag ju amma,
  men jag är såå sugen att komma igång med att jobba bort dessa kilon.
  Jag va _nästan_ ”framme” innan graviditeten.

  Säger såklart grattis till din bebis också 🙂

  Kramkram
  /Lisa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..