Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

"Pasta" Pesto med kyckling och buffelmozzarella


  • Författare: åse falkman fredrikson

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • Marinad: 2 msk olja, 2 msk tamarisoja, 1/2 tsk salt, torkad basilika och 1 krm svartpeppar
  • 300 g riven vitkål
  • salt, eller grönsaksbuljong
  • 4msk pesto
  • 2 handfulla ruccola
  • 6 romanticatomatet
  • 8 minibuffelmozzarella
  • Några blad färsk basilika
  • riven grueyere eller parmesan

Instruktioner

  1. Marinera kycklingen snabbt i påse.
  2. Stek den sedan i het panna.
  3. Förväll den rivna vitkålen i saltat vatten, ca 5 minuter. Låt rinna av i durkslag.
  4. Blanda vitkål, mozzarella och tomater med pesto.
  5. Lägg ruccola i en djup tallrik, sedan vitkålsröran, sedan lite färsk basilika, sedan skivad kyckling och toppa med riven ost.

Nutrition

  • Serving Size: 2