"Pasta" Pesto med grillad kyckling ♥︎

17 september, 2014

Hej på er!
Fullspäckad dag framför mig men tänkte bara dela med mig av gårdagens goda höjdpunkter!
Jag tröttnar aldrig på Zoodles! Har inga som helst behov av annat pastasubstitut sedan jag började med dessa
I går blev det en sås på pesto och grädde och sedan grillad kyckling, parmesan och körsbärstomater. Kan inte bli enklare men SÅ GOTT och mättande!
16092014-012A0342
16092014-012A0346
 
På kvällarna numera när jag tränar så mycket som jag gör så äter jag ofta keso/kvarg som sista mål. Långsamt nattprotein.
Lite björnbär, hallon och så toppar jag med lite hasselnötssmör. Till det dricker jag en god kopp Pukka te (har lite olika)
Har blivit en underbar vana och jag sover gott efter det! (Tar Magnesium också 30 min innan jag lägger mig)
Mår oförskämt bra nu!
 
16092014-012A0352
Ha nu en underbar dag och ta hand om er! ♥︎

Print Friendly, PDF & Email

20 kommentarer
0

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Kicki 6 oktober, 2014 - 10:40

Hej Åse!
Fick hem min Paderno i helgen och provade att
göra zoodles igår, sååå nöjd!! Blev så himla gott! 🙂
Värd varenda krona!!
Har du nåt mer tips som du använt den till?
Ha det så gott och fortsätt precis som du gör!!
Kramar!!

Svara
Åse 6 oktober, 2014 - 13:01

Hej Vad kul! Nej använder den bara till Zucchini hittills =)
Men man ska ju kunna ha den till andra grönsaker också!

Svara
Sabina 18 september, 2014 - 11:43

Jag är sugen på att beställa en sån, men det står free shiping, gäller det till Sverige oxå?

Svara
Anna 18 september, 2014 - 11:00

Hej Åse,
Jag har precis köpt en slow cooker, som jag tänkte jag ska inviga i helgen.
Hur stor är den du har? Använder du den mycket?
Tack för din fina blogg!
Anna

Svara
Åse 18 september, 2014 - 11:05

Jag använder den då och då, ska använda idag 🙂 jag har två st, de största vet inte exakt strl

Svara
marta 17 september, 2014 - 22:13

hjälp… vad kan jag använda istället för vanligt socker att det ska bli nyttig ??? tack

Svara
Helena B 17 september, 2014 - 21:14

Jag är så nöjd över att jag fått den lille manicken så jag kan göra zoodles. Gjorde Zoodles Bolognese i lördags och äpplekakan med råkräm till dessert. Sååå gott!
Praktiskt taget all mat jag lagar kommer från dina recept, men ibland får jag till något eget också såsom bolognesen.
Tack för all inspiration och för att jag mår så bra!
Kram
PS! Känner mig lite som en stalker, men du är så bra! 😉

Svara
Nathalie 17 september, 2014 - 19:42

Det är så kul att läsa din blogg, verkligen inspirerande! Önskar att jag också kunde må så bra som du verkar göra. Vet att det bara är jag själv som kan göra ngt åt det men ibland är det kämpigt och svårt! Kram Från mig =)

Svara
Åse 17 september, 2014 - 20:15

Stor peppkram från mig! Du kan också ❤️

Svara
Bea 17 september, 2014 - 18:27

Hej
Nu när du tränar på mornarna äter du ågon frukost efter träningen eller är lunchen ditt första mål mat?
Jag styrketränar alternativt löptränar vid 7 på morgonen och då är det väldigt långt till lunchen 😉
Efter att läst dagens inlägg funderar jag om jag skulle testa att äta på kvällen istället…

Svara
Åse 17 september, 2014 - 20:15

Hej! Nej jag fastar som vanligt. Tar aminosyror före och under träning och varannan timme tills Jag bryter fastan, för proteinsyntesen. Jag är sällan hungrig, inte ens efter träning men jag är ju fettdriftsanpassad sedan många år så mår bra så här 🙂

Svara
Ann-Sofie 17 september, 2014 - 12:52

Hej! Åh det där låter mums, ja både brödet från igår och kycklingen med zoodles. Ska springa intervaller ikväll med Kristianstad löpargrupp( är skitnervös…) och då ska jag testa din kvällsblanding efter träningen! Älskar pukkatee, mina favoriter är Chai och Detox 🙂 Håll tummarna för mig ikväll att jag inte gör bort mig fullständigt…hahah.
Kram

Svara
Åse 17 september, 2014 - 16:03

Håller tummar och tår och fingrar!!!! Kraaaaaam du klarar galant!!!

Svara
Suzanne 17 september, 2014 - 10:26

Jag ser att det blir mer och mer vanligt att byta ut tomma kolhydrater mot grönsaker. Det tycker jag är ett steg i rätt riktning med tanke på miljö och hälsa. Själv äter jag vegetariskt, fisk och skaldjur, moderat LCHF. Magnesium och D2 eller D3 vitamin är bland de viktigaste tillskotten att äta tycker jag. Magnesium är extra bra att ta på kvällen. Återigen men nu var det ett tag sen, tack för en underbar blogg med en massa härliga, nyttiga och goda recept. Kram

Svara
Lena 17 september, 2014 - 10:09

Hej Åse!
Jag ser i texten att du äter magnesium. är det för nåt särskilt du äter det? Jag har själv funderat på att äta det mot sockersug.
Tack för en jättefin sajt!
Mvh Lena

Svara
Åse 17 september, 2014 - 10:48

Följ länken så finns det bra info där om nyttan med magnesium 🙂

Svara
Karolina Johansson 17 september, 2014 - 10:05

Rekommenderar du att man investerar i den här mojängen istället för den där veggie twister där man skruva in grönsaken mer förhand i en rörliknande sak?

Svara
Mariama 23 september, 2014 - 14:22

Hej! Den frågan skulle jag också vilja ha svar på. Vilken är smidigast att använda? Plus hur delar du din zucchini för att få bra resultat i den rörliknande mojängen? 😀

Svara
Åsa 17 september, 2014 - 09:45

Hej, hur mycket magnesium tar du per dag?
kram Åsa

Svara
Åse 17 september, 2014 - 10:51

300 mg

Svara

Lämna en kommentar