Pasta med parmaskinka

21 november, 2008

Min väninna Lisa har inspirerat mig till denna godsaken! Såååå smarrigt!! Gott till helgen!

2 personer

Valfri mängd färsk tagliatelle
80 g parmaskinka
60 g fetasost
50 g  Fetaost & soltorkade tomater gourmet creme fraiche
4 st Druvan soltorkade tomater (i balsamico marinad)
Två handfull ruccola
cocktailtomater
Lite hyvlad parmesan (el liknande ost)

Koka den färska tagliatellen al dente och efter sköljning, lägg upp på tallrikarna.
Ta vars en näve sköljd ruccola och fördela över pastan och lägg sedan de övriga ingredienserna ovanpå och till sist klickar du över lite fraiche.
Ett gott rött vin är aldrig fel till 🙂

18 kommentarer
0

Du kanske också gillar

18 kommentarer

REA Tips och GOD Fortsättning! - 56kilo - Wellness, LCHF och Livsstil 27 december, 2017 - 13:45

[…] eller LCHF tagliatelle (igår slog vi till på riktig färsk pasta dock). Ni hittar receptet HÄR, HÄR och […]

Svara
Linda // Absolut Glam 11 februari, 2009 - 17:30

Testade det här igår och det var verkligen supergott och enkelt! 🙂 Tack för alla dina recept, en guldgruva för en bekväm viktväktare! 😉

Svara
lothan 20 januari, 2009 - 19:47

Mums! Snabbt o lätt var det dessutom, jag som inte ätit parma o feta förr. (Började i somras) älskar den här rätten! Kram

Svara
Åse 20 januari, 2009 - 20:30

Vad kul att höra gumman!!!

Svara
Gabriella 26 november, 2008 - 17:36

Tack för svaret 🙂

Svara
Gabriella 26 november, 2008 - 09:33

Hej gumman!
Jag var med i ett viktminskningsprojekt(test av produkt) för ett år sen o gick ner ca 21 kg..men har gått upp ca 8kg igen.
Min vän har gått med i vv o hon lyckas jättebra.Vi går på vattengympa o går ut o går 1 1/2tim per kväll nu.Jättehärligt är det o man hinner umgås samtidigt som man gör nytta.

Nog om det..
Jag funderar på att gå med i vv.Jag vill ha nåt enkelt men inte nåt krångligt program att gå ner i vikt med o undrar om vv kan vara nåt sånt?Jag vill inte välja bort en massa o kunna leva ”normalt”utan en massa hokuspokus om du förstår vad jag menar.

Min vän har ju nyss gått med men hon är inte så van.Därför tänkte jag kolla lite med dig..som är en veteran 😉

Ha det så bra gumman!
Gabriella(Trelleborg)

Svara
isabeli 25 november, 2008 - 11:15

Jag ska överraska min sambo med detta i helgen! Tack så mycket för dina goda recept. Jag gjorde ”snabba kyllingen” igår. Det blev jättegott, jag tog frysta kycklingklubbor som jag tinade innan och sen hade vi ris till. Barnen blev som galna och åt flera portioner! Jag tyckte också det var supergott och så enkelt att laga. Rekommenderas!

Svara
Linda 24 november, 2008 - 23:35

Jag älskar dina recept! Du är min räddare i nöden! =)

Svara
Åse 23 november, 2008 - 18:31

Coyntha:
Visst kan du göra det, som jag skrev i receptet så behöver man ju inte ha 28% fraiche och både parmesan och fetaost i t.ex. Man kan även ha pointsfri soltorkad tomat i istället för i marinad (kostar 1 pts) som jag använde. Då kommer man nog undan med 3-4 pts billigare.
Detta är ett tips till helgen tex och de flesta brukar nog unnan sig lite extra till helgen. KRAM!

Svara
Åsa 23 november, 2008 - 18:09

Åh så gott det ser ut! Det måste man testa ngn fredag! Fina foton tar du också! Ha en trevlig vecka!

Svara
Coyntha 23 november, 2008 - 17:32

Hej! Vad gott ser det ut!! Men för mig är det för många pointsen… jag har inte råd att äta så många på en måltid 🙁 kanske kan jag ändra lite så det bli mindre points eller?

Tack för receptet! ‘ kram ‘

Svara
Mia 23 november, 2008 - 13:23

Hej Åse.

Jag hänger på din viktresa, igen… Tillsammans är vi starka va, visst är det så?

Jag ska sätta mig och planera min veckomatsedel nu, extra noga får jag vara eftersom jag pendlar mellan hemmet och universitet i storstaden, en nätt resa på 10 mil ungefär.. Man kan om man vill =)

~kram till min STORA inspirationskälla ÅSE! /Mia

Svara
Linruz 23 november, 2008 - 08:48

Härligt gott ser det ut. Får jag ta och prova inom en snar framtid. kramiz

Svara
jenny 22 november, 2008 - 15:00

ser fantastiskt gott ut!!

Svara
Åse 22 november, 2008 - 09:56

Lisa:
Jo jag vet 🙂 Fast en ammande mamma kan slå på stort *S*
Iofs så kostar varken fetan eller de marinerade så mkt i points, men många bäckar små! GOTT var det i allafall, så tack för inspirationen. *kramkalas*

Svara
Ulrika 21 november, 2008 - 22:24

Det både låter och ser gott ut! De här måste jag prova inom en snar framtid.
Hoppas på en härlig helg!

Svara
Stream 21 november, 2008 - 20:44

Vilken härlig bild! Det låter gott också.

Svara
Lisa H 21 november, 2008 - 20:43

Hej Åse!
Som sagt, lika ofta tar jag turkisk youghurt 3,5% fett. Feta tar jag ej o de soltorkade är utan olja. Sparar lite poäng då. Men, gott ibland med just den där creme fraichen!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.