Sätt ugnen på 150 grader, vispa äggen poröst, tillsätt färskost, Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium) och italiensk salladskrydda och vispa ihop.
Låt stå en stund. Klicka ut smeten på fyra olika bakplåtspapper. Lägg ett bakplåtspapper över varje smet och börja kavla ut. Låt papprena vara kvar under gräddningen.
Grädda i ca 10 minuter. Låt svalna och ta sedan bort översta pappret och rulla ihop och klipp eller skär i tunna remsor. Pastan är sedan klar att användas. Häll lite olivolja över och håll varm innan servering.
Gör såsen under tiden.
Finhacka lök och vitlök och fräs i smöret en stund. Vispa ner grädde, färskost och kryddor och låt sjuda en stund. Rör ner den rivna parmesanosten och låt sedan sjuda i ca 5 minuter tills såsen tjocknat. Späd eventuellt med lite vatten om såsen känns för tjock. Smaka av med ev lite mer salt och peppar och rör ner persiljan.
Skär champinjonerna i skivor och stek i torr panna tills de vattnats ur. Lägg ner en klick smör och smör stek dem.
Stek baconet knaprigt, häll bort överflödigt baconfett.
Servera pastan med såsen, kycklingen, champinjonerna och bacon.